Γιάννης Αγγέλου: «Να μπει φρένο στην εργασιακή εκμετάλλευση»

Newsroom
21/09/2023 18:53
 
 
 

 

Τη σταθερή θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Αιγαίου επανέλαβε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Αγγέλου, σε δήλωση του για τη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγέλου, η Λαϊκή Συσπείρωση αποδοκιμάζει την πολιτική που στηρίζει τα κέρδη των λίγων, σε αντιπαράθεση με τις ανάγκες των πολλών, γι’ αυτό και καλεί τους πολίτες να περάσουν στην αντεπίθεση με την ψήφο τους στις επερχόμενες εκλογές του Οκτώβρη.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Αγγέλου:
Η σημερινή απεργιακή κινητοποίηση είναι μεγάλη και αποκαλύπτει τα κοντά ποδάρια που έχουν τα ψέματα που διακινεί η κυβερνητική προπαγάνδα. Στη σημερινή απεργία υπάρχει συμμετοχή ρεκόρ από Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες σε συνθήκες που δεν έχει πάρει απεργιακή απόφαση η ΓΣΕΕ. Συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι όλου του δημόσιου τομέα στην απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

Στα νησιά μας χιλιάδες εργαζόμενοι, κύρια στον τουρισμό, βλέπουν τις συνθήκες εργασιακής ζούγκλας που υπάρχουν και οξύνουν την εκμετάλλευση. Αυτή η πραγματικότητα θα γίνει ακόμα πιο ζοφερή. Και πρέπει να μπει φρένο.

Σε αυτή την υπόθεση η Λαϊκή Συσπείρωση είναι στρατευμένη. Οι θέσεις των άλλων συνδυασμών της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ παίρνουν θέση υπέρ των κερδών του κεφαλαίου. Εμείς είμαστε απέναντι και οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης σε δήμους και περιφέρεια δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία των εργατικών κινητοποιήσεων.

Οι εργαζόμενοι και ο λαός των νησιών με την πάλη τους θα οργανώσουν την αντεπίθεσή τους και με την ψήφο τους στις 8 Οκτώβρη μπορούν να αποδοκιμάσουν την πολιτική που στηρίζει τα κέρδη των λίγων, σε αντιπαράθεση με τις ανάγκες των πολλών.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 65 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*