Η ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο 11ο Συνέδριο της ΝΔ

onnednaxou synedrio
admin
26/12/2017 02:04
 
 
 

Η ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στις 16 & 17 Δεκεμβρίου μέσω των εκπροσώπων της, του Προέδρου Πολυκρέτη Ευστάθιου, Αντιπροέδρου και Υπεύθυνο εκλογικής ετοιμότητας Μαργαρίτη Νικόλαο και τον Υπεύθυνο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Ψαρρό Σπύρο, συμμετείχε στις εργασίες του 11ου Συνεδρίου Αρχών και Θέσεων της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.
Όπως αναφέρει η ΟΝΝΕΔ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε ανακοίνωση που εξέδωσε: “Το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο με είχε ως βασικό σύνθημα «Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα» ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία με την παρουσίαση από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη του σχεδίου για την Ελλάδα του αύριο, για την Ελλάδα που μας αξίζει.
Επίσης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στις αλλαγές οι οποίες πραγματοποιούνται εντός κόμματος ως προς τη λειτουργία και τον τρόπο άσκησης της πολιτικής.
Οι 2 βασικοί άξονες πάνω στους οποίους στηρίζεται ο προγραμματικός λόγος και κυβερνητικός σχεδιασμός της ΝΔ είναι οι ακόλουθοι:
Ο πρώτος άξονας είναι η απελευθέρωση της δημιουργικότητας των Ελλήνων από τα δεσμά του κρατισμού και της ασφυκτικής φορολογίας.
Ο δεύτερος άξονας, είναι η διάχυση της ευημερίας σε ολόκληρη την κοινωνία.
Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αναφορά στις επόμενες εκλογές, όπου τόνισε ότι οι επόμενες εκλογές δεν είναι μια μάχη για πολιτική κυριαρχία αλλά μια μάχη για την ψυχή του Έθνους και έδωσε την υπόσχεση ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να εξασφαλίσει ότι η πατρίδα μας θα έχει το μέλλον που της αξίζει.
Η ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων εκπροσώπησε δυναμικά και ουσιαστικά τη γενιά μας και τα νησιά μας και θα συνεχίσει τις δράσεις και πρωτοβουλίες ώστε να είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες του κόμματος για ένα καλύτερο μέλλον στη χώρα και την βελτίωση των συνθηκών σε τοπικό επίπεδο”.

 

(Visited 93 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*