Γ. Βρούτσης: «Μοναδικός στόχος της κυβέρνησης η αφαίμαξη των πολιτών» (video)

broytshs giannis
admin
05/01/2018 09:23
 
 
 

«Άλυτα παραμένουν δεκάδες προβλήματα, σχεδόν δυο χρόνια μετά την ψήφιση του νόμου Κατρούγκαλου» υποστηρίζει σε δήλωση του ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ και βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης.

Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, σχεδόν 1,5 εκατομμύριο ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες και αγρότες κλήθηκαν να πληρώσουν ασφαλιστικές εισφορές που υπολογίστηκαν με βάση τα εισοδήματα του 2015 (που ήταν υψηλότερα), γεγονός που – όπως λέει – επιβεβαιώνει ότι μοναδικός στόχος της κυβέρνησης είναι «η φορολογική και ασφαλιστική αφαίμαξη των πολιτών».

Το πλήρες περιεχόμενο της δήλωσης έχει ως εξής:
«Σχεδόν δύο χρόνια μετά την ψήφιση του νόμου Κατρούγκαλου, δεκάδες προβλήματα παραμένουν άλυτα. 1,4 εκατομμύρια ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες και αγρότες επιβαρύνονται άδικα, καθώς οι εισφορές τους υπολογίστηκαν με βάση υψηλότερα εισοδήματα, που είχαν το 2015 και όχι με το 2016, όπως είχε δεσμευθεί η Κυβέρνηση στο νόμο που η ίδια ψήφισε και αδυνατεί ακόμη να εφαρμόσει.
Επιβεβαιώνεται έτσι, όχι μόνον η προχειρότητα της Κυβέρνησης, αλλά ότι μοναδικός της στόχος είναι η φορολογική και ασφαλιστική αφαίμαξη των πολιτών».

https://www.youtube.com/watch?v=Amy-c4cqzpU

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*