Στη Σαντορίνη Γιάννης Βλασερός και Παύλος Χρηστίδης

vlaseros xristidis santorini
admin
15/02/2018 11:23
 
 
 

Τη Σαντορίνη επισκέφθηκαν ο τομεάρχης πολιτικής των νησιωτικών χωρών του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βλασερός και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Παύλος Χρηστίδης, προσκεκλημένοι της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Σαντορίνης.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου που έμειναν στο νησί, τα δυο στελέχη είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τοπικούς φορείς και παράγοντες και να ενημερωθούν για τρέχοντα θέματα, στο πλαίσιο της προσπάθειας ανασυγκρότησης του Δημοκρατικού προοδευτικού χώρου στο νησί και στις Κυκλάδες, καθώς και της ανάγκης συστράτευσης των πολιτών στη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Ενημέρωση για τα προβλήματα της Υγείας
Το πρωί της Κυριακής, συνοδευόμενοι από μέλη της Δημοτικής Οργάνωσης, επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης, όπου είχαν συνάντηση με το Δ.Σ. της υγειονομικής μονάδας.
Εκεί ενημερώθηκαν τόσο για τα πεπραγμένα του νοσοκομείου, όσο και για τα προβλήματα λειτουργίας του που σχετίζονται με τη στέγαση των εργαζομένων, την πιστοποίηση του αεροπλάνου που κάνει τις αεροδιακομιδές ασθενών, τον τρόπο πρόσληψης των εργαζομένων και την αξιοποίηση της δυνατότητας του νοσοκομείου να περιθάλπει ασθενείς σε ιδιωτική βάση.

Κοπή πίτας και σειρά επαφών
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, έγινε η εκδήλωση της κοπής της πίτας, παρουσία αρκετών φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Βλασερός απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ ο κ. Χρηστίδης αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση.
Τη Δευτέρα, τα δυο στελέχη συναντήθηκαν με τον αντιδήμαρχο κ. Καφούρο, με τον οποίο ανέλυσαν διεξοδικά τα προβλήματα του Δήμου και των σχέσεων του με Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης.
Ακολούθησε επίσκεψη στο σύγχρονο οινοποιείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σαντορίνης, ενώ έγιναν και αρκετές συναντήσεις με άτομα του πολιτικού χώρου. Τέλος, οι κ.κ. Χρηστίδης και Βλασερός έδωσαν συνεντεύξεις σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*