Κάλεσμα του ΜέΡΑ25 για εκπροσώπηση των Κυκλάδων στο ιδρυτικό του συνέδριο

Άκης Αξαόπουλος
25/11/2019 12:42
 
 
 

 

Να εμπλουτίσουν τον προσυνεδριακό διάλογο με την ενεργό συμμετοχή τους καλεί τους Κυκλαδίτες και τις Κυκλαδίτισσες η Προσυνεδριακή Επιτροπή Κυκλάδων του ΜέΡΑ25, η οποία φιλοδοξεί ο νομός μας να εκπροσωπηθεί στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος «δυναμικά και ουσιαστικά».

«Αν δεν αναδείξουμε καθένας και καθεμιά από εμάς τα προβλήματα του τόπου μας, αν δεν αναζητήσουμε εμείς τρόπους για την ευημερία των νησιών μας, τότε, ποιός;» αναρωτιούνται τα μέλη της Προσυνεδριακής Επιτροπής στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, το πλήρες περιεχόμενο της οποίας έχει ως εξής:

Στις πρόσφατες εθνικές εκλογές του Ιουλίου, μέσα σε συνθήκες πόλωσης και αυξημένης αποχής, ο λαός των Κυκλάδων , έδωσε στο νεοσύστατο ΜεΡΑ25 κάποια από τα υψηλότερα ποσοστά του πανελλαδικά.

Τώρα, η παράταξη μας, ετοιμάζεται για το πρώτο της συνέδριο, φιλοδοξώντας στην καταστατική της θεμελίωση ως ενός βαθιά δημοκρατικού, οικολογικά ευαίσθητου κόμματος, προσανατολισμένου σταθερά στην ευημερία των πολλών, με απόδραση από την χρεοδουλοπαροικία και προώθηση πολιτικών προτάσεων που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες και δυνατότητες της Ελλάδας και της Ευρώπης σε αυτήν την ιδιαίτερα κρίσιμη ιστορική στιγμή.

Οι Κυκλάδες, χώρος ιδιαίτερος και πολύτιμος, που, εξαιτίας της νησιωτικής του φύσης, είχε αναπτύξει δημοκρατικούς θεσμούς προτού ακόμα η δημοκρατία εμφανιστεί ως λέξη και ως πολίτευμα στην αρχαία Αθήνα, θα πρέπει να εκπροσωπηθεί στο ιδρυτικό συνέδριο του ΜέΡΑ25 δυναμικά και ουσιαστικά.

Η Προσυνεδριακή Επιτροπή Κυκλάδων του ΜέΡΑ25 (Π.Ε.Σ. Κυκλάδων), καλεί τους/τις Κυκλαδίτες και Κυκλαδίτισσες φίλους/ες του ΜέΡΑ25 να εμπλουτίσουν τον προσυνεδριακό διάλογό μας με τη ενεργό συμμετοχή τους. Δεν θέλουμε να παίρνονται αποφάσεις για μας χωρίς εμάς. Η γνώση και η αγάπη καθενός και καθεμιάς για τον δικό μας τόπο και τη δική μας ζωή, οι δικές μας ιδέες και προτάσεις για τις μεγάλες επιλογές, η προσωπική συμμετοχή και ευθύνη είναι ο μοναδικός πραγματικός μονόδρομος για την δημοκρατική ευημερία των νησιών και της χώρας μας.

Συνοδοιπόροι στις Κυκλάδες, ο λόγος μας πρέπει να ακουστεί και η φωνή μας πρέπει να αναγνωριστεί. Αν δεν αναδείξουμε καθένας και καθεμιά από εμάς τα προβλήματα του τόπου μας, αν δεν αναζητήσουμε εμείς τρόπους για την ευημερία των νησιών μας, τότε, ποιός; Γίνε κι εσύ μέλος του ΜέΡΑ25 στις παρακάτω σελίδες και επικοινώνησε μαζί μας στο kyklades@mera25.gr .

Σελίδες εγγραφής στο ΜέΡΑ25:
https://i.mera25.gr/el/pages/mera25
https://www.facebook.com/groups/mera25kyklades/

Τα Μέλη της Π.Σ.Ε.
Θανάσης Δούβας (Σύρος)
Άγγελος Δρούγας (Σαντορίνη)
Τόνια Παντελαίου (Πάρος)
Μάνος Σταυριανός (Νάξος & Πάρος)

(Visited 78 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*