Φ. Φόρτωμας: Στηρίζουμε τον καθαρισμό του βυθού της Άνδρου και του Αιγαίου

Άκης Αξαόπουλος
21/02/2020 13:45
 
 
 

 

Ευχαριστίες και συγχαρητήρια προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, για την πρωτοβουλία του να στηρίξει το πρόγραμμα Aegean Rebreath με σκοπό τον καθαρισμό του βυθού στη νότια θαλάσσια περιοχή της Άνδρου, εξέφρασε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Σε δήλωσή του για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ο κ. Φόρτωμας, τόνισε ότι ο καθαρισμός του πυθμένα της νότιας Άνδρου είναι μια σπουδαία και αναγκαία περιβαλλοντική δράση που πρέπει να στηριχθεί με κάθε μέσο, προκειμένου να απομακρυνθεί από το βυθό ο μεγάλος όγκος των απορριμμάτων (πλαστικό, αλουμίνιο, γυαλί, δίχτυα, άχρηστα αντικείμενα κ.α.), ο οποίος αποτελεί σοβαρή απειλή για το θαλάσσιο οικοσύστημα και το περιβάλλον.

Ο Βουλευτής Κυκλάδων, συνεχάρη επίσης, την ομάδα Aegean Rebreath για τη σημαντική περιβαλλοντική της δραστηριότητα, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του, ότι, εφόσον αυτή ενισχυθεί με τη συνδρομή της ελληνικής Πολιτείας, θα καταστεί περισσότερο εφικτός ο στόχος της απορρύπανσης του βυθού στο Αιγαίο και της υιοθέτησης των αρχών της κυκλικής οικονομίας.

(Visited 22 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.