Η επόμενη μέρα: Το θέμα της Υγείας στο επίκεντρο τηλε-σύσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ

ΝΕ Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ
Άκης Αξαόπουλος
13/05/2020 16:42
 
 
 

 

Με τον τομέα της υγείας συνεχίζονται οι τηλε-συσκέψεις που οργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Κυκλάδων και ο βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της πανδημίας, τη στήριξη της κοινωνίας και την προετοιμασία του Δημόσιου συστήματος Υγείας την επόμενη μέρα στις Κυκλάδες.

Οι τηλε-συναντήσεις αυτές έχουν στόχο την καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης στα νησιά, την εξέταση της επάρκειας των μέτρων που έχουν ήδη ληφθεί σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης, τη συγκέντρωση προτάσεων για την κάλυψη των άμεσων αναγκών και το μεσο-μακροπρόθεσμο σχεδιασμό για το άνοιγμα των νησιών και την προετοιμασία του Δημόσιου συστήματος Υγείας στις Κυκλάδες, την ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και τη διερεύνηση τρόπων παρέμβασης για την προστασία της υγείας των μόνιμων κατοίκων και των επισκεπτών.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 15/05/2020 στις 19.00 μμ θα πραγματοποιηθεί τηλε-σύσκεψη για την Υγεία σε συνδιοργάνωση με το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ και τη συμμετοχή του πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, αρμόδιου Τομεάρχη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Προσκεκλημένοι θα είναι εκπρόσωποι από τις Δομές Υγείας, το ΕΚΑΒ, την Ψυχική Υγεία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους συλλόγους Εργαζομένων στις δομές υγείας, τους συλλόγους πασχόντων, τους συλλόγους στήριξης Νοσοκομείων / Κέντρων Υγείας και τους συλλόγους στήριξης ΑΜΕΑ.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΝΕ Κυκλάδων στο youtube

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερις θεματικές τηλε-συσκέψεις για την Επιχειρηματικότητα, το Περιβάλλον, τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό καθώς και τρεις τηλε-διασκέψεις με 7 Δημάρχους μικρών νησιών. Για το επόμενο διάστημα προγραμματίζονται επίσης αντίστοιχες διαδικτυακές συναντήσεις για θέματα Παιδείας και όλα όσα απασχολούν τους πολίτες των νησιών για την μετά την πανδημία εποχή.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*