Κατάθεση αναφοράς του Φ. Φόρτωμα για την αναπροσαρμογή αντικειμενικών αξιών στην Καλλονή Τήνου

Άκης Αξαόπουλος
15/10/2020 14:50
 
 
 

 

Ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, κατέθεσε την Πέμπτη 15/10 αναφορά προς τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, με θέμα την αναπροσαρμογή αντικειμενικών αξιών 2019 στην Τοπική Κοινότητα Καλλονής Τήνου.

Συγκεκριμένα, σε επιστολή του Δήμου Τήνου προς το Υπουργείο Οικονομικών, εκφράζεται η δυσαρέσκεια των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Καλλονής για την υπερβολική αύξηση της αντικειμενικής αξίας των ζωνών, η οποία καθορίσθηκε δίχως να λαμβάνονται υπόψη τα πραγματικά, χωροταξικά, πολεοδομικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα της περιοχής.

Ο κ. Φόρτωμας, μέσω της αναφοράς που κατέθεσε ζητά την επανεξέταση του ζητήματος, αφού ληφθούν υπόψη όλα τα προαναφερόμενα δεδομένα της περιοχής, βάσει σχετικών εκθέσεων εμπειρογνωμόνων. Ο βουλευτής Κυκλάδων σημειώνει ότι θα πρέπει να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημα των κατοίκων και των επιχειρήσεων της Καλλονής, ως ένα ελάχιστο αντιστάθμισμα προς τις δυσκολίες και τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν.

Η επιστολή του δήμου Τήνου

Η αναφορά του κ. Φόρτωμα

(Visited 66 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.