ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων: Η απόφαση της κυβέρνησης είναι να μην κοπεί ούτε ευρώ από τις συντάξεις

admin
08/01/2016 12:17
 
 
 

Απάντηση σε όσους κατέκριναν το Νίκο Μανιό για τις δηλώσεις του στο MEGA σχετικά με τις συντάξεις δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων.

Όπως αναφέρει, κάποιοι αντιστρέφουν τα λεγόμενα του κ. Μανιού προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις…

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση: Είναι πολύ εύκολο από ότι φαίνεται κάποιοι να αντιστρέψουν τα λεγόμενά μας δημιουργώντας εντυπώσεις και αποκρύπτοντας την ουσία του πολιτικού λόγου. 

Έντεκα μειώσεις έκαναν οι κυβερνήσεις  Νέας Δημοκρατίας –  ΠΑΣΟΚ. Η δωδέκατη που δεν έγινε τους πειράζει;

Ο Νίκος Μανιός στην συνέντευξη του ήταν ξεκάθαρος. Η απόφαση της Κυβέρνησης είναι να μην κοπεί ούτε ευρώ των κύριων συντάξεων και δίνεται μάχη για τις επικουρικές.

Ο λαός γνωρίζει καλά το αδιέξοδο  στο οποίο έχει οδηγηθεί η χώρα από την πολιτική που έχουν εφαρμόσει  η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ. Επίσης γνωρίζει καλά την  προσπάθεια που  καταβάλλει η Κυβέρνηση για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των λαϊκών τάξεων. Αυτά που πλήττονται από τη λιτότητα  την οποία επιβάλλουν εκβιαστικά οι δανειστές.

 Η αποκοπή φράσεων η λέξεων από τον πολιτικό λόγο και η επανάληψη του αποσπάσματος από τα ΜΜΕ φανερώνουν την έλλειψη πολιτικών λύσεων της αντιπολίτευσης και τον ρόλο που διαδραματίζουν συγκεκριμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης.   

(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*