Σ. Δημητροκάλλης (γραμ. Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων): «Ο λαός γυρίζει την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ»

admin
01/03/2016 09:55
 
 
 

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων Σταμάτης Δημητροκάλλης, υποστηρίζοντας ότι οδήγησαν την χώρα πίσω στην ύφεση, αφού πρώτα – υπό τον αντιμνημονιακό μανδύα – εξαπάτησαν κάθε κοινωνική ομάδα.

«Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, ο λαός σας γυρίζει την πλάτη. Περνάτε πλέον απαρατήρητοι από τον δημοκρατικό κόσμο της Νάξου και των Κυκλάδων» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Δημητροκάλλης σε ανακοίνωση του, το πλήρες περιεχόμενο της οποίας έχει ως εξής:
Ο βουλευτής της μετέωρης κυβέρνησης του Σύριζα κ. Μανιός ξεκίνησε την αναφορά του και επισήμανε ότι ερχόμαστε να λύσουμε το ασφαλιστικό και άλλα μεγάλα προβλήματα σε μια πολύ αρνητική συγκυρία.

Ο κύριος Μανιός και η κυβέρνηση των αντιμνημονιακών… ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παρέλαβε την χώρα με πρωτογενές πλεόνασμα, θετικό ρυθμό ανάπτυξης και την οδήγησαν με τον ερασιτεχνισμό τους ξανά σε ύφεση. Έξι μήνες ευρωπαϊκής απομόνωσης, τσάμπα μαγκιάς και δήθεν σκληρής διαπραγμάτευσης, οδήγησαν την χώρα σε πολύ χειρότερη κατάσταση από εκείνη όταν την ανέλαβαν.

Ας απολογηθούν για τα ψέματα, τους λαϊκισμούς περί 13ης σύνταξης που έθρεφαν την κοινωνία τα 5 χρόνια αντιμνημονιακού αγώνα. Ας απολογηθούν για τα 1,8 δισ. ευρώ έλλειμα που οι ίδιοι δημιούργησαν και τώρα θα περικοπούν συντάξεις για να εξοικονομηθούν τα χρήματα.
Έταζαν τα πάντα στους πάντες, δίχως ίχνος πολιτικής τσίπας, καπηλεύονταν την κάθε κοινωνική ομάδα, ανέβαιναν στα τρακτέρ, υποστήριξαν τα κινήματα «Δεν Πληρώνω», έλεγαν θα ρίξουν φράχτες, θα σκίσουν μνημόνια, θα καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ, μιλούσαν για αφορολόγητο, για μονομερή διαγραφή χρέους και δεν φτάνουν όλα αυτά…
Κατάφεραν την νησιωτικότητα, που θέσπισε το ΠΑΣΟΚ το 1986 του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ να την αυξήσουν με δική τους πρόταση στην τρόικα.
Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, ο λαός σας γυρίζει την πλάτη. Περνάτε πλέον απαρατήρητοι από τον δημοκρατικό κόσμο της Νάξου και των Κυκλάδων.
Ο δημοκρατικός προοδευτικός πολίτης έπαψε να σας πιστεύει. Κανείς δεν θέλει να σας ακούσει, αυτό άλλωστε αποδείχθηκε και από την ενημερωτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο «Ιάκωβος Καμπανέλλης» που ήσασταν μετρημένοι στα δάκτυλα.

Ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων Δημητροκάλλης Σταμάτιος

 

(Visited 44 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*