«Αυτός, ο άλλος και το παντελόνι του» του Ιάκωβου Καμπανέλλη – Απολογισμός παράστασης

Άκης Αξαόπουλος
14/08/2022 20:07
 
 
 

 

Η θεατρική παράσταση παρουσιάστηκε με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση θεατών στις 11/8 στον Πύργο Μπαζαίου, από τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη ερμηνεία, τον Μάνο Καρατζογιάννη σκηνοθεσία, στο πλαίσιο του «Ετους Ιάκωβου Καμπανέλλη» που διοργανώνει ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Νάξου.

Σημείωμα του Σκηνοθέτη:

“Γεννήθηκα στη Νάξο, αλλά η καταγωγή μου είναι το στρατόπεδο (σ.σ Μαουτχάουζεν)” συνήθιζε να λέει ο Ιάκωβος Καμπανέλλης.

Χθες παρουσιάσαμε, με ιδιαίτερη συγκίνηση, τα μονόπρακτα του “Επικήδειος” και “Αυτός και το παντελόνι του” στον γενέθλιο τόπο του.

100 χρόνια μετά τη γέννηση του “πατέρα” του νεοελληνικού θεάτρου, “αυτός” ξαναμίλησε με τη μάνα του κι ακούστηκε και πάλι το “άσμα ασμάτων”…

Με την παρουσία τους μας τίμησαν η Κατερίνα Καμπανέλλη, ο Πλάτων Μαυρομουστακος, ο Γιώργος Ανωμεριτης, ο Κωστής Αντωνιάδης, η Μαριαλένα Σπυροπούλου, ο Χάρης Ιωσήφ και οι συνάδελφοί μας Ευγενία Αποστόλου, Βασιλική Διαλυνά, Βίβιαν Κοντομάρη, Μαρία Μαγκανάρη, Δημήτρης Μπογδάνος, Κατερίνα Πολυχρονοπούλου, Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου.

Ευχαριστούμε τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Νάξου Στέλιο Κρασανάκη, τον Μάριο Βαζαίο και το Δήμο Νάξου για τη φιλοξενία καθώς και το θεατρόφιλο κοινό της Νάξου που γέμισε ασφυκτικά τον πύργο Μπαζαίου.

Μάνος Καρατζογιάννης

Ηθοποιός – Σκηνοθέτης

Νάξος 12/8/2022

(Visited 299 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*