Νάξος: Παρουσίαση του βιβλίου “Τα γενέθλια του δράκου Κυριάκου” στο Μέλι και Κανέλα

Newsroom
21/03/2023 23:09
 
 
 

 

Την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 11π.μ. στο καφέ Μέλι & Κανέλα (Χώρα, Νάξος), η Λένα Βλασταρά και η Ληδα Βαρβαρούση θα παρουσιάσουν το παιδικό παραμύθι: “Τα γενέθλια του δράκου Κυριάκου”, για παιδιά ηλικίας 3 – 8 ετών.

Η Λήδα Βαρβαρούση είναι από τις πιο γνωστές εικονογράφους παιδικών παραμυθιών στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Εκτός από τις εικονογραφήσεις της είναι γνωστή και για τις διάσημες Ζωγραφηγήσεις, έναν ξεχωριστό τρόπο να παρουσιάζει τα βιβλία της. Στις Ζωγραφηγήσεις η Λήδα αφηγείται το παραμύθι και ταυτόχρονα με την αφήγηση το ζωγραφίζει στον τοίχο, σ’ εναν τεράστιο καμβά. Με αυτό τον τρόπο κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών τα οποία συμμετέχουν και αυτά ενεργά στην εξέλιξη της ζωγραφιάς.

Στην παρουσίαση του βιβλίου “Τα γενέθλια του δράκου Κυριάκου” η Λένα Βλασταρά, η συγγραφέας του βιβλίου, θα αφηγείται την ιστορία ενώ η Λήδα Βαρβαρούση θα την ζωγραφίζει.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που υμνεί την φιλια και πραγματεύεται θέματα όπως η διαφορετικότητα, τα συναισθηματα του θυμού, του φόβου, της λύπης, της αγάπης και της αποδοχής.

(Visited 253 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.