Στις 3 Φεβρουαρίου η έναρξη του Συριανού Καρναβαλιού “Γεώργιος Σουρής” με τους Walkman the band

syriano karnabali 2018 1
admin
25/01/2018 14:35
 
 
 

Στην πλατεία Μιαούλη θα γίνει η τελετή έναρξης του Συριανού καρναβαλιού “Γεώργιος Σουρής 2018” το Σάββατο 3, Φεβρουαρίου στις 8:00 το βράδυ, με το δήμο Σύρου-Ερμούπολης να καλεί όλους τους κατοίκους της Σύρου να φορέσουν τα αποκριάτικα κοστούμια τους και να διασκεδάσουν, χορεύοντας σε ξέφρενους καρναβαλικούς ρυθμούς!

Η τελετή έναρξης περιλαμβάνει την παρουσίαση των στόλων των καρναβαλικών ομάδων, αλλά και συναυλία του γνωστού μουσικού συγκροτήματος Walkman the band, το οποίο αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό με ελληνικές και ξένες επιτυχίες!

Οι Walkman the band ξεκίνησαν την κοινή τους πορεία τον Οκτώβρη του 2014 με έδρα τον Πειραιά. Η αγάπη τους για την μουσική ήταν αρκετή για να ενώσουν ιδέες, απόψεις και πολύ δουλειά και να ξαναζωντανέψουν ελληνικές και ξένες επιτυχίες αγαπημένων δεκαετιών. 

Τα live των Walkman σύντομα μετατράπηκαν σε ξέφρενα πάρτι και αυτό όχι μόνο έδωσε δύναμη στην μπάντα να συνεχίσει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της, αλλά με ακόμα περισσότερη όρεξη και δουλειά να είναι πλέον μία από τις καλύτερες Party Bands. 

Η αγάπη, ο Αλέξη, η Μαριλένα, o Bill και ο Νίκος, κρατούν στα χέρια τους την πιο επιτυχημένη συνταγή στην διασκέδαση, με ένα non stop playlist που θα ξεσήκωσει και το πιο απαιτητικό κοινό.

Έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 200 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα οι Walkman Είναι μία διαφορετική πρόταση για όσους θέλουν όχι μόνο να τραγουδήσουν αλλά και να χορέψουν μέχρι τελικής πτώσεως, με τραγούδια που θα ξαναθυμηθούν οι παλιοί και θα ανακαλύψουν οι πιο νέοι.

Με τους Walkman the band όσοι δεν γνωρίζουν μαθαίνουν και όσοι γνωρίζουν τραγουδάνε.. Και όλοι μαζί …χορεύουν!

 

 

(Visited 42 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*