Ο Βασίλης Καραμητσάνης για 3η φορά πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Κινουμένων Σχεδίων

Newsroom
22/05/2020 12:06
 
 
 

 

Για 3η συνεχόμενη θητεία ο πρόεδρος του διεθνούς φεστιβάλ Animasyros Βασίλης Καραμητσάνης αναδείχθηκε πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ – Ελληνικής Ένωσης Κινουμένων Σχεδίων Α.Μ.Κ.Ε.

Οι αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 17 Μαΐου, οπότε η κοινότητα των ελληνικών κινούμενων σχεδίων προσήλθε σύσσωμη στην «ηλεκτρονική κάλπη» για να εκλέξει τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, του Διοικητικού Συμβουλίου και τον πρόεδρο της Ένωσης, με τριετή θητεία που θα την εκπροσωπούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώνουν οι: Μαρία Ανεστοπούλου (διευθύντρια του Animasyros), Αναστασία Δημητρά (καθηγήτρια animation και μέλος της διεθνούς ASIFA), Παναγιώτης Κυριακουλάκος (επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου) και ο Φωκίων Ξένος (animator, που αποτελεί και το νεοεισερχόμενο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου).

Τη νέα Γενική Συνέλευση της ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ, που θα συνεδριάσει πολύ σύντομα, σύμφωνα με το Καταστατικό της Ένωσης αποτελούν οι διακεκριμένοι animator Ίριδα Ζιόγκα, Αλίκη Θεοφιλόπουλος (Aliki Theofilopoulos), Έφη Παππά και Παναγιώτης Ράππας, η Ελένη Μούρη (αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής), ο Αρίσταρχος Παπαδανιήλ (εικονογράφος και animator) και ο Δημήτρης Σαββαϊδης (παραγωγός και διευθυντής του Thessaloniki Animation Festival), όλοι τους με αξιόλογες καλλιτεχνικές και ακαδημαϊκές περγαμηνές στο χώρο του animation στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

(Visited 130 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.