Ταξιδεύουμε online με Αμοργιανά παραμύθια

Άκης Αξαόπουλος
03/06/2020 00:34
 
 
 

 

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 (18:30-19:00) ταξιδεύουμε διαδικτυακά στον συναρπαστικό κόσμο των παραμυθιών. Καπετάνιος στο καράβι της ζωντανής αφήγησης, ο βραβευμένος παραμυθάς Αντώνης Γάκης που επιλέγει «προορισμούς» από τη λαϊκή παραμυθένια παράδοση της Αμοργού. Ένα αντιπροσωπευτικό απάνθισμα της πολιτιστικής κληρονομιάς της Αμοργού, επιλεγμένο με ιδιαίτερη φροντίδα.

«Τα παραδοσιακά παραμύθια αντιπροσωπεύουν την ψυχή και την ιστορία ενός τόπου και μεταφέρουν στα παιδιά με σεβασμό και αγάπη, σημαντικά διδάγματα. Ο δήμος Αμοργού ευχαριστεί τον Αντώνη Γάκη για τη συνεισφορά του στην εκδήλωση.

«Στο επόμενο διάστημα θα έχουμε την δυνατότητα να σχεδιάσουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Αμοργό» δήλωσε η αντιδήμαρχος Τουριστικής και Πολιτιστικής Προβολής Πόπη Δεσποτίδη.

Παρακολουθείστε ζωντανά την αφήγηση μέσω facebook

Λίγα λόγια για τον «παραμυθά»

O Αντώνης Γάκης είναι καθηγητής Περιβάλλοντος, συγγραφέας, θεατροπαιδαγωγός και σκηνοθέτης. Έχει εκδώσει 13 παιδικά παραμύθια και 5 μυθιστορήματα. Έχει συγγράψει 18 θεατρικά πρωτότυπα έργα και είναι καλλιτεχνικός διευθυντής της Εκπαιδευτικής Θεατρικής ομάδας «Εν Οδώ» με παραρτήματα εφηβικά, ενήλικα και παιδικά σε Αθήνα και Σαντορίνη.

(Visited 108 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*