Τα «διαμαντάκια» του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας στη Νάξο

admin
18/11/2015 17:13
 
 
 

Με πρωτοβουλία της Κινηματογραφικής Λέσχης Νάξου, όπως άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο, οι βραβευμένες ταινίες του ετήσιου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας θα ταξιδέψουν και φέτος στη Νάξο.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την περαιτέρω προβολή της μικρού μήκους, το συγκεκριμένο Φεστιβάλ εντάσσει στον ετήσιο προγραμματισμό του τη διοργάνωση προβολών ταινιών μικρού μήκους σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού (Γερμανίας, Αιγύπτου, Κύπρου, Σερβίας, Ιταλίας). Ανάμεσα στους προορισμούς αυτούς συγκαταλέγεται και το νησί της Νάξου.

Η θέση του Φεστιβάλ Δράμας στο εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο, ως το κορυφαίο φεστιβάλ στο είδος του, αλλά και η διεθνής του αναγνώριση συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία των «ταξιδιών» του, που καίριο σκοπό έχουν την προβολή και διάδοση του έργου των νέων κινηματογραφιστών. Έτσι, εδώ και 15 πλέον χρόνια, οι βραβευμένες και διακριθείσες ταινίες του ετήσιου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, εντάσσονται σ’ ένα μακρύ ταξίδι επαφής με το κινηματογραφόφιλο κοινό, που κάθε χρόνο αποδεικνύει το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον του για το «μικρό». 

Οι προβολές στη Νάξο θα γίνουν αύριο Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο της Καθολικής Αρχιεπισκοπής, στο Κάστρο.

Πρόγραμμα 19ης Νοεμβρίου

 

Πρόγραμμα 20ης Νοεμβρίου

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*