«(Επι)μένοντας Κυκλάδες» από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

admin
02/12/2015 15:53
 
 
 

Συναυλία στο θέατρο «Απόλλων» και εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά περιλαμβάνει η δράση «(Επι)μένοντας Κυκλάδες που θα παρουσιάσουν η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης, με την ευγενική υποστήριξη της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Η Μικρή Ορχήστρα θα «δέσει» στη Σύρο, σε μια μαγική μουσική συνύπαρξη της Γερμανίας και της Ελλάδας και σε μια προσπάθεια συνάντησης πολιτισμών, μουσικής παιδείας και κληρονομιάς.

Η ανοιχτή συναυλία, με έργα των Brahms, L.V. Beethoven, Γούζιου, Σκαλκώτα και σολίστ τους Kiveli Dörken (στο πιάνο) και Δημήτρη Γούζιου (στο βιολοντσέλο) θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου στις 21:30. Διεύθυνση ορχήστρας: Νίκος Χαλιάσας. Είσοδος ελεύθερη.

Παράλληλα, στις 5 και 6 Δεκεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι στο Θέατρο Απόλλων, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά. Οι εκπαιδευτικές δράσεις θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της μουσικής και το ξεχωριστό ηχόχρωμα του κάθε μουσικού οργάνου. Είσοδος ελεύθερη.

Ειδήσεις: Κυκλάδες

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*