Συναυλία των ΝΤΠ. στο θέατρο Απόλλων

admin
04/02/2016 15:29
 
 
 

Τραγούδια από την 12ετή πορεία του συγκροτήματος στη δισκογραφία και αρκετές διασκευές με χιούμορ και άποψη θα παρουσιαστούν στην μουσική παράσταση που θα δώσουν στο θέατρο Απόλλων οι ΝΤΠ. – ή αλλιώς, Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Μετρώντας 15 και πλέον χρόνια στα συναυλιακά δρώμενα της χώρας, το πρώτο hip hop συγκρότημα που μπήκε στο Ηρώδειο, πρωτοπορεί παρουσιάζοντας μια νέα μουσική πρόταση στο ιστορικό θέατρο της Σύρου.

Ο Ιωσήφ Πρίντεζης και ο Χρήστος Πανοηλίας, ξεφεύγοντας από την ψηφιακή μουσική του υπολογιστή, έχουν εμπλουτίσει τη μουσική τους φόρμα με φυσικά όργανα, αλλά και με τον άνθρωπο πικ-απ! Αποστολή τους είναι να μεταφέρουν με χιούμορ και μουσικότητα τις εμπνεύσεις και τους προβληματισμούς τους. Στο πλευρό τους η 6μελής μπάντα τους, με την οποία συμπράττουν στην Αθήνα σε διάφορες μουσικές σκηνές.

Οι ΝΤΠ. τολμούν να πατήσουν στο σανίδι του θεάτρου και να συμπράξουν μουσικά με επαγγελματίες μουσικούς. Το αποτέλεσμα της σύμπραξης έχει funk, soul, jazz και rock αισθητική, ενώ πάντα στη βάση της μουσικής τους παραμένει ο έμμετρος λόγος και ο συμπυκνωμένος νοηματικά στίχος.

 

Info

Πού: Θέατρο Απόλλων

Πότε: 6 Φεβρουαρίου – 21:30

Τιμή εισιτήριου: 8 ευρώ προπώληση & 10 ευρώ στην είσοδο

 

Φωνές: Ιωσήφ Πρίντεζης, Χρήστος Λάγνης Πανοηλίας

Κιθάρες, γιουκαλίλι: Πάνος Καλκανάς

Μπάσο: Σπύρος Βαλκανιώτης

Πιάνο – πλήκτρα: Θάνος Καραγιάννης

Τύμπανα – λούπες: Dennis Παναγιωτίδης

Turntable Vocalism: Δημήτρης Τρατολάτης aka Τσατσάρας (Human)

Φωνητικά: Μαργαρίτα Δρίκου

Illustrator: Γιάννης Μελέτιος

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*