Βίντεο για την προώθηση της Σύρου ως προορισμού προσβάσιμο για ΑμΕΑ

Newsroom
31/07/2020 11:14
 
 
 

Στην παραγωγή βίντεο, με σκοπό την ανάδειξη των δραστηριοτήτων και γενικά των δυνατοτήτων που παρέχει η Σύρος, ως τουριστικός προορισμός φιλικός για άτομα με αναπηρία (ΑμΕΑ), προχώρησαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς και το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Άγονη Γραμμή – Γόνιμη».



Η ιδέα για το βίντεο ανήκει στον επιχειρηματία Νίκο Ρούσσο, ο οποίος όντας ο ίδιος άτομο με αναπηρία, ασχολείται ενεργά και συνεχώς με την ανάπτυξη πρωτοβουλιών που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και την άρση των αποκλεισμών που βιώνουν τα ΑμΕΑ, είτε είναι κάτοικοι της Σύρου, είτε επισκέπτες της.

Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί ότι στα γυρίσματα συμμετείχαν οι παραολυμπιονίκες Μάκης Καλαράς και Αλέξανδρος Ταξιλδάρης και η αθλήτρια Γεωργία Καλτσή.



Το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης ευχαρίστησε θερμά τη ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries για τη δωρεάν μετακίνηση του συνεργείου και των συμμετεχόντων, τους κ.κ. Καλαρά και Ταξιλδάρη και την κα Καλτσή για τη συμμετοχή τους στα γυρίσματα, τους συλλόγους «Περπατώ» και “Rush out”, τον Δήμαρχο κ. Λειβαδάρα και σύσσωμη τη Δημοτική Αρχή για τη χορηγική τους προσφορά, καθώς και το Ξενοδοχείο «Νησάκι» που προσέφερε τη διαμονή των αθλητών και των συνοδών τους σε δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα για την εξυπηρέτηση ΑμΕΑ.


Τέλος, ευχαρίστησε θερμά για την καθοριστική συμβολή τους και τη χορηγική τους προσφορά στην προσπάθεια ανάδειξης και προώθησης της Σύρου στην τουριστική αγορά τις επιχειρήσεις: Δεναξάς Ζαχαροπλαστείο, Ζιάβρας Εστιατόριο, Τόπων Γεύσεις, Κομμωτήριο Ιωσήφ, Κουρείο Πάνος, Βιβλιοπωλείο Ροδιά, Σπιτικό της Αγνής, Σύριγγας, Υδρομηχανομεταλλική Υιοί Ρούσσου, Βιβλιοπωλείο Ροδιά, Καθαριστήριο Green Shirt, Παιδικός Σταθμός Αερόστατο, Ταξί Σύρος, 4all, Φωτογραφείο Εστίαση, Γρηγόρης Μικρογεύματα, Syros Team, Greek Scuba, Syros water sports, Ιππικός Όμιλος Κυκλάδων, Μαραγκός ξηροί καρποί, Χώρος Έπιπλα, Γαβιώτης Car Rental, Ταβέρνα Γιωσηφάκι, A Club, Calmo Mare, Το Τσιπουράδικο της Μυρσίνης, Φυτώριο Γεώργιος Φρέρης & Σια Ε.Ε, Ventoura Studios & Apartments, 50-50, Κρεοπωλείο Ρουσουνέλλος, OraBaresto, Τυροκομείο Ζωζεφίνος, Ζάναρος Κατασκευαστική, Γιωσηφάκι Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα, Hotel Kamelo, Ξενοδοχείο Νησάκι, Florence Boutique Hotel, καθώς επίσης και τους: Μάρκο Τράκα, Βαγγέλη Μπιρμπίλη, Ελπίδα Γαδ, Ιωσήφ Ρούσσο και τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Βάρης, Γαλησσά, Ποσειδωνίας και Άνω Σύρου.

(Visited 258 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*