Τρία τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας πρόβαλαν τη Σύρο ως προσβάσιμο προορισμό για ΑμΕΑ

Newsroom
11/09/2020 15:12
 
 
 

 

Σε δύο εκπομπές της ΕΡΤ και μία του Mega Channel παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες της Σύρου στον προσβάσιμο τουρισμό, στο πλαίσιο των συστηματικών ενεργειών του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης με στόχο την επέκταση της τουριστικής περιόδου και την ανάπτυξη και προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο νησί.

Ειδικότερα, την παρουσίαση των δυνατοτήτων τόσο σε επίπεδο Δήμου, όσο και σε επίπεδο ιδιωτικής πρωτοβουλίας παρουσίασε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς, μέσω τριών ζωντανών συνδέσεων στις εκπομπές «Από τις έξι» (ERT), «Πρωινή Ενημέρωση» (Mega Channel) και «ΦλΕΡΤ» (ERT).

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια των τηλεοπτικών συνδέσεων, αξιοποιήθηκε το video «Η Σύρος: Προσβάσιμος Προορισμός για άτομα με αναπηρία» , το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την οργάνωση «Άγονη Γραμμή Γόνιμη» και την πλατφόρμα ExtraMilers και αναδεικνύει τις δυνατότητες του Σύρου ως τουριστικού προορισμού, φιλικού σε άτομα με αναπηρία.

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης δεν παρέλειψε, τέλος, να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον Νίκο Ρούσσο για την πολύτιμη συμβολή και τη συμμετοχή του στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την προβολή του νησιού.

(Visited 69 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*