Δωρεάν σεμινάριο πρώτων βοηθειών στη Σύρο

protes boithies
admin
15/02/2018 10:27
 
 
 

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες, διοργανώνουν ο Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Σύρου και το τμήμα Αεροδιακομιδών Σύρου ΕΚΑΒ.

Το σεμινάριο, διάρκειας 7 ωρών (10:30-17:30), θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Πλάζα και θα περιλαμβάνει πρόληψη, αντιμετώπιση και θεραπεία διαφόρων τύπων ατυχημάτων (κακώσεις, σπασίματα, πνιγμούς, εγκαύματα, τροχαίο ατύχημα, ανάνηψη καρδιάς κλπ). Θα γίνουν διαλείμματα, ενώ θα ακολουθήσει και πρακτική εξάσκηση όλων των παρευρισκομένων. Στον Πολυχώρο, κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, θα υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας αφεψημάτων, κρύων σάντουιτς κλπ.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης κατά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.
Προαιρετικά, στην έξοδο θα υπάρχει κυτίο για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν για την αγορά ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος θα παραχωρηθεί στο γραφείο του τμήματος αεροδιακομιδών Σύρου ως δωρεά.

seminario protes boithies syros

(Visited 25 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*