Νέα υπηρεσία στο νοσοκομείο Νάξου: Από την επόμενη εβδομάδα θα εκτελούνται και ενδοσκοπήσεις

nosokomeio naxou dekemvrios 2017 12
admin
09/03/2018 13:39
 
 
 

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών υγείας στο νοσοκομείο Νάξου, το οποίο διανύει την καλύτερη περίοδο από την ημέρα της λειτουργίας του.

Αν και για καποιους φάνταζε σαν όνειρο, το νοσοκομείο του νησιού -που είχε πάρει την κατρακύλα πριν από λίγα χρόνια- πλέον διαθέτει πολλούς γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και λειτουργούν σε αυτό τμήματα, τα οποία κανείς δεν φανταζόταν ότι θα λειτουργήσουν… 

Μετά τη λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, τα χειρουργεία που δειλά-δειλά έχουν ξεκινήσει να γίνονται και τις προσλήψεις γιατρών πολλών ειδικοτήτων -μεταξύ των οποίων και γαστρεντερολόγου- πλέον στο νοσοκομείο Νάξου από την Πέμπτη 15 Μαρτίου θα ξεκινήσουν να γίνονται και ενδοσκοπήσεις (γαστροσκοπήσεις και κολονοσκοπήσεις)! 

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του νοσοκομείου, οι ενδοσκοπήσεις (γαστροσκοπήσεις και κολονοσκοπήσεις) θα εκτελούνται αφού προηγηθεί εξέταση των ενδιαφερομένων ασθενών στο τακτικό Γαστρεντερολογικό Ιατρείο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για ραντεβού από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. στα τηλέφωνα 2285360501 και 2285360508.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση των ενδοσκοπήσεων έχει διατεθεί στο νοσοκομείο Νάξου από τον ιατρό ΕΒ΄ Γαστρεντερολόγο Τσακωνιάτη Μιχαήλ.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*