18 προσλήψεις γιατρών σε νησιά των Κυκλάδων – 10 στο νοσοκομείο Σύρου, 2 στη Νάξο

giatros 2
admin
19/03/2018 12:02
 
 
 

Την προκήρυξη για την πλήρωση επί θητεία θέσεων ειδικευμένων γιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας ανά Υγειονομική Περιφέρεια υπέγραψαν ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο Αναπληρωτής Υπουργός Παύλος Πολάκης.

Σε 18 ανέρχονται οι προσλήψεις που αφορούν τις μονάδες υγείας των Κυκλάδων στα νησιά Σύρος, Νάξος, Κέα, Μήλος, Σχοινούσα, Πάρος, Τήνος και Μύκονος.

Αναλυτικότερα: 

giatroi syros naxos 20

giatroi syros naxos 21 

giatroi nisia 20

giatroi kea 20

giatroi milos 20

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 12 το μεσημέρι της 18ης Απριλίου και λήγει στις 23:59 της 7ης Μαίου.

Οι αποφάσεις προκήρυξης των Νοσοκομείων και των Δ.Υ.ΠΕ. για όλες τις παραπάνω θέσεις πρέπει να έχουν εκδοθεί, αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση dpnp_a@moh.gov.gr, το αργότερο μέχρι και την 10 Απριλίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση της απόφασης προκήρυξης των θέσεων είναι η μη δέσμευσή τους με οποιοδήποτε τρόπο.
Στην απόφαση προκήρυξης οι υπό πλήρωση θέσεις αναφέρονται ανά ειδικότητα και βαθμό, όπως ακριβώς αναφέρονται στην παρούσα απόφαση έγκρισης.

Στις περιπτώσεις για τις οποίες εγκρίνονται στον ίδιο φορέα περισσότερες της μιας θέσεις της ίδιας ειδικότητας, στην απόφαση προκήρυξης αναφέρεται υποχρεωτικά το τμήμα στο οποίο ανήκει κάθε θέση.

Αναλυτικά η προκήρυξη: ΕΔΩ

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*