Επίσκεψη Χριστοδουλάκη και Βλασερού στο Νοσοκομείο Νάξου

Newsroom
01/03/2020 15:35
 
 
 

 

Αντιπροσωπεία του Κινήματος Αλλαγής με τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Μανώλη Χριστοδουλάκη και τον αναπληρωτή γραμματέα του Τομέα Υγείας του Κινήματος Γιάννη Βλασερό επισκέφθηκαν το Σάββατο το νοσοκομείο της Νάξου.

Εκεί τους υποδέχθηκε η η Αν. Διοικήτρια Καλλίτσα Φραγκίσκου και πραγματοποίησαν σύσκεψη στο γραφείο της.

Η κ. Φραγκίσκου αρχικά ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για τα μέτρα τα οποία λαμβάνει το νοσοκομείο για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και στην συνέχεια αναφέρθηκε στις κτηριακές παρεμβάσεις τις οποίες προτίθεται να προβεί η διοίκηση της για να καλύψει επιπλέον ανάγκες λειτουργίας του νοσοκομείου. Επίσης τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης του προσωπικού και κυρίως του διοικητικού.

Ο κ. Βλασερός τόνισε την μεγάλη ανάγκη να λειτουργήσουν το χειρουργικό και μαιευτικό τμήμα του νοσοκομείου και να οργανωθεί στοιχειώδης ΜΕΘ για να μπορέσει το νοσοκομείο Νάξου να λειτουργήσει σαν πραγματικό νοσοκομείο και όχι ως διακομιστικό κέντρο για τα οξέα και βαριά περιστατικά.

Τόνισε δε στη συνέχεια την ανάγκη να «αξιοποιηθεί» ο νεοδιορισθείς χειρουργός Πέτρος Μπούμπουλης
δίνοντας του την δυνατότητα να αρχίσει να εκτελεί χειρουργικές πράξεις.

Η σύσκεψη έκλεισε με την υπόσχεση εκ μέρους του Γραμματέα της ΚΠΕ Μανώλη Χριστοδουλάκη ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι πάντα διαθέσιμο να προβεί σε όποια παρέμβαση χρειαστεί για την καλή λειτουργία του νοσοκομείου.

Επακολούθησε περιήγηση στους χώρους του νοσοκομείου η οποία κατέληξε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών. Για άλλη μια φορά διαπιστώθηκε το σπουδαίο έργο το οποίο επιτελεί το συγκεκριμένο ίδρυμα αλλά και οι μεγάλες ελλείψεις τις οποίες πρέπει να καλύψει για να λειτουργήσει ως πραγματικό νοσοκομείο.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Πιτταράς, το μέλος της Γραμματείας του Τομέα Τουρισμού ΚΙΝΑΛ Γιάννης Πολυχρονάκος και ο Κώστας Βερνίκος μέλος της Ολομέλειας του Τομέα Άμυνας.

(Visited 515 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*