Παράδοση φορτίου ειδών ατομικής προστασίας και υγιεινής στον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Newsroom
30/04/2020 12:58
 
 
 

 

Είδη ατομικής προστασίας και υγιεινής για την υποβοήθηση της λειτουργίας των ιδιωτικών ιατρείων στο νησί παρέλαβαν χθες στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ο Πρόεδρος τους Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου Ηλίας Τσέρκης, ο Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Βολονάκης και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Σπύρος Λαζαράτος.

Δια των εκπροσώπων του Ιατρικού Συλλόγου τους, η Περιφέρεια προμήθευσε και διέθεσε στους ιδιώτες γιατρούς της Ρόδου υγειονομικό υλικό, όπως χειρουργικές μάσκες, γάντια μιας χρήσης, αδιάβροχες φόρμες, αντισηπτικό χεριών, προστατευτικά γυαλιά. Η προμήθεια και διάθεση τους εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η περιφερειακή αρχή, από την αρχή της εμφάνισης αυτής της κρίσης, για την υγειονομική θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας, φορέων και υπηρεσιών, αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, στοχευμένα και με προτεραιότητες, παρά τις δυσκολίες που συναντώνται εξαιτίας της εκτόξευσης της παγκόσμιας ζήτησης σε είδη ατομικής προστασίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου, «η προσπάθεια αυτή, που έχει απαντήσει όλα ανεξαιρέτως τα αιτήματα που έχουν απευθυνθεί στην Περιφέρεια, θα συνεχισθεί αδιάλειπτα και στην επόμενη φάση, με στόχο την ασφαλή επανεκκίνηση της επαγγελματικής και οικονομικής δραστηριότητας».

(Visited 30 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.