Αισθητική Δερματολογία στη Νάξο!

admin
29/02/2016 11:30
 
 
 

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το δέρμα, είναι ο καθρέπτης του σώματος και της υγείας μας, αφού αντικατοπτρίζει τη σωματική και την ψυχική μας ισορροπία…

Τα τελευταία χρόνια η Αισθητική Δερματολογία έχει κάνει πάρα πολλά βήματα εξέλιξης και πλέον όλοι μας έχουμε την ευκαιρία να την “εκμεταλλευτούμε” και να φροντίσουμε να βελτιώσουμε την υφή και γενικότερα την εικόνα του δέρματος μας… 
Με διάφορες σύντομες, ανώδυνες, αλλά επιστημονικές διαδικασίες, που μπορούν να γίνουν μόνο από έμπειρους γιατρούς, η ομορφιά δεν είναι πλέον προνόμιο των λίγων.

Κι επειδή ένα υγιές πρόσωπο και δέρμα βοηθά όχι μόνο στο να φαινόμαστε αλλά και να νιώθουμε νέοι και ωραίοι, όλοι οφείλουμε στον εαυτό μας την κατάλληλη θεραπεία που θα μας συστήσει ο δερματολόγος μας.
Η Σοφία Ιακωβίδου, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος άνοιξε το ιατρείο της στη Νάξο και πραγματικά κάνει “θαύματα” μεταξύ άλλων και στην αισθητική δερματολογία. 

Μερικές από τις θεραπείες που προσφέρονται στο ιατρείο της κ. Ιακωβίδου στη Νάξο είναι:  

Μεσοθεραπεία Προσώπου και Σώματος
Με το πέρασμα του χρόνου το δέρμα μας, αλλάζει με τα πρώτα σημάδια γήρανσης να κάνουν την εμφάνιση τους. Εδώ και χρόνια έχει εδραιωθεί στη συνείδηση μας η χρήση καλλυντικών για την συντήρηση του δέρματος σε μια καλή κατάσταση, όπως και για την αντιμετώπιση της γήρανσης. Παρόλα αυτά, τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος όμως εξακολουθούν να χάνουν τα ζωτικά συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ και το κολλαγόνο. Οι βλάβες που υφίσταται το δέρμα δυστυχώς αντανακλώνται στην όψη του με αποτέλεσμα να εμφανίζει σημάδια αφυδάτωσης, έλλειψης τόνου όπως επίσης λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Σήμερα με τη Μεσοθεραπεία, μπορούμε να έχουμε ένα δέρμα βαθιά ενυδατωμένο, λαμπερό, ελαστικό και σφριγηλό! 

Botox – Υαλουρονικό οξύ
Οι ενέσεις BOTOX είναι πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για μια μη χειρουργική, ενέσιμη θεραπεία αντιγήρανσης που εφαρμόζεται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα και σκοπό έχει τη λείανση των ρυτίδων έκφρασης του προσώπου. Το BOTOX χρησιμοποιείται για την υπερδροσία παλαμών, πελμάτων και μασχαλών. 
Υαλουρονικό οξύ: Αποτελεί μια σύγχρονη με επεμβατική θεραπεία με εντυπωσιακά αποτελέσματα για μια πιο νεανική εμφάνιση, μειώνοντας τις ρυτίδες έκφρασης δίνοντας υγεία και ζωντάνια στο δέρμα.

Δερμοαπόξεση με διαμάντι – Νήματα PDO
Από την πρώτη κιόλας συνεδρία δερμοαπόξεσης με διαμάντι, είναι ορατά τα αποτελέσματα αφού το πρόσωπο χάνει τα νεκρά κύταρα του, ανανεώνοντας την επιδερμίδα χαρίζοντας της νεανική λάμψη. 
Νήματα PDO: Πρόκειται για αγγειοχειρουργικά ράμματα πλήρως απορροφήσιμα (8-12 μήνες) τα οποία υδρολύονται σε CO2 και H2O. Χρησιμοποιώντας μια λεπτή μεμβράνη, δημιουργούμε ένα εσωτερικό πλέγμα νημάτων ώστε να ανορθώσουμε τους ιστούς του δέρματος. Παράλληλα με τον ερεθισμό του δέρματος από την εφαρμογή της βελόνας, παράγεται κολλαγόνο, το οποίο παρατείνει τα αποτελέσματα της θεραπείας έως 16 μήνες.

* Η Σοφία Ιακωβίδου είναι Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και Επιστημονικός Συνεργάτης “ΓΝΑ” Ευαγγελισμός. Έχει ιατρείο στη Νάξο, στην περιοχή του αστυνομικού τμήματος στη Χώρα και δέχεται κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα: 22850 25610 και 6978 096 270

Ιατρικές Υπηρεσίες:

• Αισθητική Δερματολογία

• Παιδοδερματολογία

• Θεραπεία παθήσεων δέρματος, τριχών, ονύχων

• Δερματοχειρουργική 

 

 

(Visited 80 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*