Γράφει ο Zorro: Τα κοινά…

zorro
admin
21/07/2016 14:57
 
 
 

Τα κοινά…

Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να βρεθεί κάποιος, κάποτε, σε ένα παιδικό πάρτι, σε αντίθεση με τις ελάχιστες πιθανότητες του να βρεθεί κάποιος, κάποτε, σε ένα δημοτικό συμβούλιο. Όσοι πάντως ανήκουν στους λίγους που έχουν παραβρεθεί και στα δύο, θα διαπίστωσαν ότι τα παιδικά πάρτι και τα δημοτικά συμβούλια, έχουν πολλά κοινά σημεία…

Τα παιχνίδια

Πρώτα από όλα παίζονται τα ίδια παιχνίδια! Από τον μουτζούρη, δηλαδή ποιος τον έχει και σε ποιον τον δίνει, με τη διαφορά ότι στο παιδικό παιχνίδι ο μουτζούρης είναι τραπουλόχαρτο και στα δημοτικά συμβούλια ο μουτζούρης είναι η ευθύνη, μέχρι την κολοκυθιά, που παίζεται ανάμεσα στα παιδιά για το ποιο θα βγει από το παιχνίδι και ανάμεσα στις δημοτικές παρατάξεις για το ποιος θα παραιτηθεί!!!

Το γέλιο

Άλλο κοινό σημείο είναι η ελαφρότητα και το γέλιο που χαρακτηρίζουν τα παιδικά πάρτι, αλλά και τις δημοτικές συνεδριάσεις. Η διαφορά εδώ είναι ότι τα παιδιά γελούν όλα και αναμεταξύ τους, ενώ με τα δημοτικά συμβούλια γελάνε μόνο οι δημότες, και οι σύμβουλοι τσακόνωνται αναμεταξύ τους για το με ποιον από όλους γελάει ο κόσμος!!!

Ο φόβος

Συνηθίζεται επίσης στα παιδικά πάρτι να λέγονται ιστορίες τρόμου για να τρομάξουν με τον μπαμπούλα τα παιδιά της ομήγυρης, όπως ακριβώς και στα δημοτικά συμβούλια, που το Μανολάκι λέει συνεχώς την ίδια ιστορία με τον Μαϊτό, που τον αποκαλεί φόβο και τρόμο του δήμου, αλλά και της περιφέρειας!!!

Το κακομαθημένο

Το παιδάκι που κάνει το πάρτι, αν είναι κακομαθημένο, αρέσκεται στο να προβαίνει σε κάθε είδους αυθαιρεσίες και να επιβάλει στα υπόλοιπα την θέλησή του, κατηγορώντας μάλιστα όσα του πάνε κόντρα ότι το κάνουν για να του χαλάσουν το πάρτι, όπως ακριβώς κάνει και το Μανολάκι στα δημοτικά συμβούλια!!!

Το τέλος

Στο τέλος τα παιδικά πάρτι αφήνουν πίσω τους ένα σωρό σκουπίδια, όπως ακριβώς οι δημοτικοί μας σύμβουλοι που, από το αναμεταξύ τους βρίσιμο, γίνονται σκουπίδι!!!

Και κάτι για να γελάσουμε!

Το Μανολάκι δήλωσε ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ξέχασε όμως να πει, πως θα είναι υποψήφιος αν και εφόσον του το επιτρέψει το πειθαρχικό συμβούλιο!!!!!!!!

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*