Γράφει ο Zorro: Μακάρι…

zorro
admin
01/02/2017 15:33
 
 
 

Μακάρι

Τελικά υπάρχει ένας, που ακόμα και σήμερα ελπίζει ότι το Μανολάκι μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του… Ο Μητροπολίτης μας κύριος Καλλίνικος, ελπίζει ότι το Μανολάκι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας και θα καταφέρει να φτιάξει το ΚΕΓΕ στο Σαγκρί… Φαντάζομαι πως ο Μητροπολίτης μας λειτουργώντας ως καλός πνευματικός, θα φρόντισε να μεταλαμπαδεύσει αυτή του την ελπίδα στους αγωνιώντες και απελπισμένους κατοίκους του Σαγκρίου, προσφέροντάς τους μια κάποια ανακούφιση… Μακάρι αυτή του η επιστολή να καταφέρει το ίδιο και με το δήμαρχο… Δηλαδή να αρχίσει και το Μανολάκι να ελπίζει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του!!!

Πρόταση
Κύριε Σέργη, πρόεδρε του λιμενικού ταμείου, με αφορμή το ξεκίνημα του ξηλώματος των υπόστεγων αναμονής επιβατών του λιμανιού της Χώρας, σας προτείνω να τοποθετήσετε στη θέση τους πέργκολες, αφού είναι βέβαιο ότι θα ταιριάξουν απόλυτα με τις υπόλοιπες πέργκολες της παραλίας!…
Επίσης με τον τρόπο αυτό θα νομιμοποιήσετε τη χρήση πέργκολας, κάτι που θα
θα βγάλει από τη δύσκολη θέση τους παράνομους της παραλίας, τη δημοτική αρχή, και εσάς τους ίδιους!

Κι άλλη πρόταση
Επειδή η δημοτική αρχή διαφημίζει το φετινό Ναξιώτικο Καρναβάλι, προβάλλοντας σποτ από τα περσινά δρώμενα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ανακοινώσει τι έχει προγραμματίσει για φέτος, προτείνω να αποσύρουν άμεσα τα σποτ με τα περσινά δρώμενα γιατί αυτά ήταν επιτυχημένα και υπάρχει κίνδυνος να συγκριθούν με τα φετινά, που ακόμα δεν έχουν αποφασίσει ούτε ποια θα είναι!!!

Πληροφορίες
Πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για νέα δρώμενα φέτος. Όπως ότι φέτος θα διοργανωθεί το κυνήγι του χαμένου χρόνου, όπου θα πάρει μέρος μόνο η δημοτική αρχή που θα τρέχει να προλάβει να κάνει εκδηλώσεις στο …αμήν και ότι για πρώτη φορά φέτος δεν θα ντυθεί μασκαράς ο Λιανός, αφού είναι απογοητευμένος γιατί παρ’ όλες τις προηγούμενες διαφορετικές μεταμφιέσεις του τον …αναγνώριζαν.

Συν Θεώ και Αθηνά
Δεν αγαπάει τη Νάξο ο Θεός Μανολάκι. Αν την αγάπαγε, θα σε φώτιζε και αντί να κάθεσαι να Τον παρακαλάς να βρέξει, θα είχες φροντίσει να επιδιορθώσεις τη λιμνοδεξαμενή και το φράγμα, ώστε να μην έχουν χαθεί τόσοι τόνοι νερού, από τη βροχή που μέσα στο μέγα έλεός Του μας έστειλε!!!
Αλλά έτσι γίνεται Μανολάκι, άμα τα περιμένεις όλα από το Θεό κι εσύ δεν κάνεις το παραμικρό! Άλλος ένας το έκανε και έριξε η Αθηνά φωτιά και τον έκαψε! Και τώρα που ο Θεός έριξε βροχή, φάνηκε η ανικανότητά σου και αυτό σε έκαψε!!!

(Visited 48 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*