Γράφει ο Zorro: Επτά απαντήσεις που ψάχνουν ερωτήματα…

zorro
admin
10/11/2016 14:50
 
 
 

Επειδή έχω καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κατανοήσω το τι ακριβώς κάνει η δημοτική αρχή, χωρίς να τα έχω καταφέρει μέχρι σήμερα, σκέφτηκα να αλλάξω εντελώς τον τρόπο με τον οποίο προσέγγιζα την πολιτική της.

Αποφάσισα λοιπόν, για να βγει κάποιο πολιτικό συμπέρασμα, να αναστρέψω τα δεδομένα κι έτσι παρακάτω παραθέτω επτά απαντήσεις που ψάχνουν ερωτήματα…

Απάντηση 1η

Γιατί έχει πολλούς ψηφοφόρους! Άμα παίρνεις χίλιους σταυρούς προτίμησης στις δημοτικές εκλογές, δεν γίνεται να μην ορίζεσαι αντιδήμαρχος. Και αυτό γιατί απλά άμα σε εμπιστεύονται τόσοι πολλοί, γιατί να μη σε εμπιστευτώ κι εγώ;

Να πάω κόντρα στο κοινό αίσθημα;

Απάντηση 2η

Το ότι δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα ως αντιδήμαρχος, αλλά αντιθέτως επί των ημερών του έχουν πολλαπλασιαστεί τα προβλήματα στους τομείς των ευθυνών του, δεν σημαίνει ότι πρέπει να παυθεί κιόλας από αντιδήμαρχος, αφού κάτι τέτοιο θα επιβεβαίωνε ότι εκτός από τον ίδιο, έχω κάνει λάθος κι εγώ.

Απάντηση 3η

Αυτό θα το ήθελα κι εγώ, αλλά είναι αδύνατο να αναλάβει κι άλλες αρμοδιότητες!

Νομίζεις ότι δεν του το έχω προτείνει ήδη; Αλλά βλέπεις υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Γιατί δεν φτάνει που το λένε λιανό, είναι και αδύνατο το καημένο το παιδί και δεν αντέχει άλλο βάρος στην πλάτη.

Απάντηση 4η

Να σου πω την αλήθεια, ο Θεός να με συχωρέσει, τώρα τελευταία έχω αρχίσει και αμφιβάλω κι εγώ. Γιατί πώς είναι δυνατόν να μας αγαπάει και να μη βρέχει τόσο καιρό ή να με αγαπάει και να παίρνει κοντά του, τους πιο στενούς μου συνεργάτες;

Ρώτησα και τον πλέον αρμόδιο, τον Καλλίνικο που ήταν δίπλα μου στην παρέλαση, αλλά ούτε κι αυτός ήξερε να μου πει τίποτα!

Απάντηση 5η

Ποιο ΚΕΓΕ; Κάτι μου θυμίζει αυτό που μου λες… Κάτι σχετικά με το Σαγκρί νομίζω… Τέλος πάντων, θα το δούμε κι αυτό. Το πολύ-πολύ θα φτιάξω μια επιτροπή να ασχοληθεί με το θέμα… Βέβαια το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω μέλη για την επιτροπή γιατί οι περισσότεροι είναι μέλη άλλων επιτροπών που έχω φτιάξει.

Απάντηση 6η

Αποκατάσταση των ζημιών στον Απόλλωνα; Μα, τη ζημιά στον Απόλλωνα την κάνουν όλοι αυτοί που αντιδρούν. Και τους έχω ήδη προτείνει να πνίξουνε όσους αντιδρούν, χωρίς όμως να με ακούσουν! Πώς περιμένουνε μετά να γίνει η αποκατάσταση;

Απάντηση 7η

Όχι δεν το έχω μετανιώσει. Ίσα- ίσα χαίρομαι που πρόλαβα να δηλώσω πρώτος υποψηφιότητα για τις επόμενες εκλογές. Φτου πρώτος! Όσοι από δω και πέρα δηλώσουν υποψήφιοι, απλά θα έρχονται δεύτεροι!

(Visited 83 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*