Γράφει ο Zorro: Νέος κανονισμός καθαριότητας (συνέχεια)

zorro
admin
03/08/2016 11:11
 
 
 

Νέος κανονισμός καθαριότητας (συνέχεια)

Λόγω της υπερβολικά μεγάλης συγκέντρωσης σκουπιδιών στο νησί και ως άμεση εκτόνωση της καλής εικόνας και της έντασης μεταξύ των δημοτών, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Μανώλης Πολυκρέτης, μετά από ώριμη, εμπεριστατωμένη, τεκμηριωμένη και σωστά δομημένη και καταρτισμένη σκέψη, αποφάσισε να αλλάζουν άρδην οι ισχύουσες διατάξεις, και να ορίσει νέο κανονισμό καθαριότητας, ο οποίος θα ισχύσει εκτάκτως και άμεσα. Οι νέοι κανονισμοί είναι οι εξής:

Αναβάθμιση…

Σε μια προσπάθεια προβολής και αναβάθμισης των σκουπιδιών, τα οποία εδώ και δεκαετίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, αλλά και αναπόσπαστο κομμάτι της αρχιτεκτονικής μας κληρονομιάς, έχοντας καταλάβει μόνιμα θέση έξω από κάθε κτίσμα, ο αρμόδιος δήμαρχος Μανώλης Πολυκρέτης σε συνεργασία με την MONUMENTA, διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων στο οποίο θα μπορείτε να ξεναγήστε στα γεμάτα σκουπίδια παραδοσιακά στενάκια μας και στους μνημειώδης μας σκουπιδότοπους!!!

Φέξε μου και γλίστρησα!

Σε συνεργασία με το δημοτικό λιμενικό ταμείο, ο νέος γιγαντιαίος φωτισμός, που προσφάτως τοποθετήθηκε κατά μήκος της παραλιακής οδού και του λιμανιού, θα αλλάξει χρώμα και από εκτυφλωτικό λευκό, θα γίνει απαλό κίτρινο, ώστε σε όλη την παραλία να δημιουργείται μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα και παράλληλα να μην πολυφαίνονται τα πεταμένα σκουπίδια!!!

Το «Α» και το «Ω»

Λόγω που ο δήμος μας δεν προμηθεύτηκε φέτος αρκετές σακούλες, αλλά και κάδους απορριμμάτων, οι δημότες υποχρεούνται να τοποθετούν τα σκουπίδια τους με προτεραιότητα που θα καθορίζεται από το γράμμα που ξεκινάει το επίθετό τους.

Έτσι θα βγάζουν πρώτοι τα σκουπίδια τους αυτοί που το επίθετό τους ξεκινάει από το «Α» και τελευταίοι όσοι το επίθετό τους ξεκινάει από «Ω».

Παρακαλούνται οι δημότες να ενημερώσουν άμεσα τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητα για την σειρά των γραμμάτων στην αλφαβήτα, προς αποφυγή ορθογραφικών λαθών!!!

Νοικοκυριό

Ο δήμος Νάξου και μικρών Κυκλάδων, λειτουργώντας πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον, και στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλει να νοικοκυρέψει τον τόπο, ανακοινώνει ότι, λαμβάνοντας ο ίδιος σοβαρά υπόψη τις νοικοκυρές οι οποίες δεν σκουπίζουν αν δεν φύγουν πρώτα οι μουσαφίρηδες, θέτει υπόψη των δημοτών ότι θα προσλάβει εργολάβο καθαριότητας στο τέλος της τουριστικής σεζόν, δηλαδή περί τα μέσα του επερχόμενου Σεπτεμβρίου!

Την ως άνω απόφαση καλούνται, άπαντες οι δημότες, να τη λάβουν σοβαρά υπόψη!!!

Υ/Γ

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας θέλοντας να συμβάλλει προσωπικά στον περιορισμό των σκουπιδιών, δήλωσε ότι θα σταματήσει να καταθέτει ιδέες!!!

(Visited 14 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*