Γράφει ο Ζορό: Με τις υγείες σας!

zorro
admin
17/06/2015 08:51
 
 
 

Ανακοίνωση

Η δημοτική αρχή και προσωπικά ο δήμαρχος Νάξου, (Μανολάκι) τηρώντας την δέσμευσή του, ανακοινώνει ότι εντός των επόμενων ημερών, θα ενημερώσει τους δημότες για την διεξαγωγή του δημοτικού συμβουλίου με θέμα την υγεία, το οποίο, όπως σας έχει γίνει ήδη γνωστό, θα συγκληθεί τις επόμενες μέρες.

Στο μεσοδιάστημα και για την έγκαιρη ενημέρωση των δημοτών, θα υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις αναφορικά με το χρονικό διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι τις επόμενες μέρες όπου αναμένεται να ανακοινωθεί η συνεδρίαση του συμβουλίου, που θα διεξαχθεί εντός των επομένων ημερών!!!

Το ερώτημα!

Καλά αυτός ο Καφτηράνης κατάλαβε ότι δεν είναι άξιος να σώσει τη χώρα ως πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και κατέβηκε υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του για να σώσει τουλάχιστον το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων; Εσείς τι λέτε κύριε Έπαρχε; Σας ρωτώ μιας που είστε και πολιτευτής και αθλητής, αν κρίνω από τις φωτογραφίες σας που στείλατε στα ΜΜΕ να παίζεται μποξ!!!!

Συνεχίζεται η παράδοση…

Τον θυμάστε τον Δημητροκάλλη; Λέω για εκείνον το Νάξιο αστυνομικό, που επιδεικνύοντας υπερβάλλοντα ζήλο, είχε κατορθώσει να δίνει 100 κλήσεις την ημέρα! 

Ε, λοιπόν αν τον θυμάστε, ξεχάστε τον! Στις μέρες μας ένας άλλος Νάξιος αστυνομικός κατάφερε να τον ξεπεράσει! Αυτός ο καινούριος σου κόβει πρόστιμο αν δεν του αρέσει το χρώμα του αυτοκινήτου σου και κλήση αν δεν του αρέσει η μούρη σου!!! Τελικά το νησί έχει παράδοση να βγάζει αστυνομικούς που επιδεικνύουν υπερβάλλοντα ζήλο, τον οποίο πληρώνουν οι υπόλοιποι Ναξιώτες που επιδεικνύουν υπερβάλλουσα αντοχή!!!

Τα παράΔοξα

Τη Νάξο τη διαφημίζουν φέτος τα γνωστότερα περιοδικά του κόσμου! Και όταν λέμε τη Νάξο, εννοούμε τις φυσικές της ομορφιές, τις παραλίες της, τα βουνά της, τη σπάνια φύση της, τα όμορφα χωριά της, την παράδοση και τον πολιτισμό της και όλα τέλος πάντων αυτά που δημιούργησε ο Δημιουργός και ο πολιτισμός και που προσπαθεί ανεπιτυχώς η δημοτική αρχή να προστατέψει! Παρόλα αυτά βγαίνει και κομπάζει για να πάρει τη δόξα, ότι φέτος με το Δόξα κατάφερε εκείνη να πετύχει την τεράστια προβολή μας!!!

Η ώρα των αποφάσεων

Μιας και έθεσε ο Βαρουφάκης το θέμα του δημοψηφίσματος για να αποφασίσουμε εμείς οι νησιώτες αν θα δεχτούμε την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ, θέλω να του απαντήσω με ένα ερώτημα. Ποιος σου είπε του Γιάνη ότι εμείς οι νησιώτες αποφασίζουμε για το μέλλον μας; Εδώ οι θεσμοί δεν αφήνουν να αποφασίσετε εσείς που σας το εμπιστευτήκαμε!!!

Με τις υγείες σας!

Τι να το κάνουμε το νοσοκομείο όταν γίνονται κάθε λίγο και λιγάκι σεμινάρια ιατρικής φύσεως στο νησί μας; Τα ιατρικά σεμινάρια είναι σημαντικότερα από το νοσοκομείο! Για να ξέρουμε τουλάχιστον από τι θα πεθαίνουμε ή να γνωρίζουμε κάποια υποτυπώδη θεραπεία, να την υποδείξουμε στο θεράποντα ιατρό μας!!!!

ΜΑΣΚΑ

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*