Γράφει ο Ζορό: Η μάχη του μαυροβιβλίου…

zorro
admin
08/07/2015 15:27
 
 
 

Παράλειψη

Με την αυθαιρεσία που χαρακτηρίζει το νησί μας όπου ο καθένας μπορεί να στήνει ό,τι και όπου του γουστάρει, είναι να απορεί κανείς πώς και δεν στήσανε οι επιχειρηματίες ομπρέλες και τραπεζοκαθίσματα, να ενοικιάζουν στους τουρίστες που περιμένουν στην ουρά έξω από τα ΑΤΜ!!!

 

Η μάχη του μουροβιβλίου

Σκοτώνονται στο φέισμπουκ οι υπέρμαχοι του «όχι» με τους υπέρμαχους του «ναι» σε μια διαδικτυακή μάχη που διεξάγεται υπό τον καταιγισμό των «like» και των κοινοποιήσεων! Κατά τον διαδικτυακό αυτό πόλεμο, φίλοι διαγράφονται, σχέσεις διαλύονται και όλα αυτά με ένα …κλικ!!!

 

Το ουσιαστικό

Μέχρι και ο Νικόλας ο Βασιλάκης πήρε θέση για το δημοψήφισμα. Είναι που είχαμε μπερδευτεί και χρειαζόταν κάποιος να μας κατατοπίσει! Ο Βασιλάκης λοιπόν δήλωσε πως το δημοψήφισμα είναι μπλόφα και τίποτα του ουσιαστικό! Και μιλάμε πως ο άνθρωπος ξέρει από μπλόφες και είναι ειδικός στο …τίποτα το ουσιαστικό!!!

 

Ανακάλυψη

Το Μανολάκι μας πήγε μαζί με τον πρόεδρο της Χώρας και τον πρόεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ στη Στελίδα να δουν τα ευρήματα που αποδεικνύουν ότι στη Νάξο ζούσαν άνθρωποι πριν ακόμα και από τους Νεάντερνταλ και άφησαν άφωνους τους αρχαιολόγους οι οποίοι διαπίστωσαν ότι οι Ναξιώτες δεν έχουν αποκλίνει, ούτε στο ελάχιστο, από το αρχικό τους πνευματικό επίπεδο!!! 

 

Ερώτημα 1ο

Τα μέλη του νεοσύστατου ΔΣ του Πανναξιακού καλούν με ανακοίνωσή τους τον Δημήτρη Καρούση να παραμείνει ενεργό μέλλος, καθώς τον θεωρούν αναντικατάστατο! Επειδή ουδείς αναντικατάστατος, μήπως για το καλό του σωματείου, το ΔΣ που θεωρεί τον Καρούση αναντικατάστατο, πρέπει να αντικατασταθεί;

 

Ερώτημα 2ο

Εξαιτίας του δημοψηφίσματος ξέσπασε πόλεμος στις νεολαίες του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ της Νάξου, και η πρώτη κατηγορεί την δεύτερη ότι διαδίδει ψέματα σχετικά με το τι πρόκειται να ψηφίσει η νεολαία του ΚΚΕ. Αν σε τόσο κρίσιμες στιγμές η νεολαίες δείχνουν τέτοιο χαμηλό επίπεδο, τότε τι θα κάνουν όταν μεγαλώσουν;

 

Ωδή στο χαζοκούτι  

Πρώτη φορά συνάντησα τέτοιο κουτί ρημάδι,

για πτώχευση να λέει το πρωί και για χρεοκοπία το βράδι!

Πρώτη φορά συνάντησα τέτοιο κουτί ρημάδι,

που στον παράδεισο να σε στέλνει η ΕΡΤ και οι υπόλοιποι στον Άδη!

Πρώτη φορά συνάντησα τέτοιο κουτί ρημάδι,

όχι να λένε οι μισοί και ναι να λέν’ οι άλλοι!

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*