Γράφει ο Ζορρό: Απαντητική επιστολή…

zorro
admin
26/08/2015 19:32
 
 
 
 
Απαντητική Επιστολή
 
Από το γραφείο του αρμόδιου για την καθαριότητα αντιδημάρχου Μανώλη Πολυκρέτη, ανακοινώνονται τα εξής: Καταρχήν ξεκαθαρίζεται προς κάθε κατεύθυνση ότι το γραφείο από μόνο του δεν μπορεί να γράφει τις επιστολές, αλλά ούτε και κανένας άλλος έχει γράψει την παρούσα επιστολή, αλλά μόνος του, και χωρίς την παραμικρή βοήθεια, την έχει γράψει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.
 
Τώρα όσο αφορά την πυρκαγιά που ξέσπασε στον σκουπιδότοπο ανακοινώνεται ότι οφείλεται στο φυσικό φαινόμενο, της αυτανάφλεξης το οποίο όπως είναι φυσικό, δεν είναι δυνατόν να ελεγχθεί, αλλά ούτε και να προβλεφθεί. Η αυτανάφλεξη χαρακτηρίζεται ως φυσικό φαινόμενο αφού είναι αποτέλεσμα του φαινομένου της αύξησης των σκουπιδιών, που φυσικά το καλοκαίρι πολλαπλασιάζονται, αλλά και του φαινομένου της αύξησης της θερμοκρασίας που φυσικά συμβαίνει το καλοκαίρι! 
 
Από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Μανώλης Πολυκρέτης κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην συμβεί η αυτανάφλεξη, αφού πρώτον αφαίρεσε τους κάδους από τους δρόμους για να πετύχει την μείωση των σκουπιδιών, αλλά και δεύτερον και σημαντικότερον, έριξε όλο το βάρος των προσπαθειών του στην επιχείρηση, να κατεβάσει τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν!!!
 
Υστερόγραφο 1
Ο ίδιος ο αντιδήμαρχος δεν φέρει καμία ευθύνη για την πυρκαγιά, αφού δεν την άναψε ο ίδιος, ούτε ήταν εκεί όταν αυτή άναψε, ούτε καν διεύθυνε την κατάσβεσή της!!!
 
Υστερόγραφο 2
Ούτε ο ξάδελφος του αντιδημάρχου, που πρόσφατα αναβαθμίστηκε σε προϊστάμενο καθαριότητας, φέρει καμία ευθύνη, αφού η ειδικότητά του είναι κλαδευτής!!!
 
Υστερόγραφο 3
Η ανάμιξη των σκουπιδιών, πλαστικών, χαρτιών και αλουμίνιων των οποίων η καύση εκλύει διοξίνες, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στους δυνατούς βοριάδες που φύσαγαν φέτος το καλοκαίρι! Εμείς τα μαζεύαμε και ο αέρας τα ξανασκόρπαγε!!!
 
Υστερόγραφο 4
Επίσης το σύννεφο της διοξίνης απλώθηκε σε όλο σχεδόν το νησί εξαιτίας και πάλι των ανέμων και συγκεκριμένα λόγω της άπνοιας που επικρατούσε τις τελευταίες μέρες. Τα δύο παραπάνω φυσικά φαινόμενα αποδεικνύουν ότι για όλα φταίει, ο κακός μας ο καιρός!!!
 
Υστερόγραφο 5
Αυτοί που καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή και διαμαρτύρονται για τις διοξίνες και τη δυσοσμία που επικρατούσε τις προηγούμενες μέρες κάνουν κακό στο νησί και στον τουρισμό μας, μου είπε ο Μήτσος και δημιουργούν χωρίς λόγο πανικό μου είπε ο Φώτης.
 
Υστερόγραφο 6
Δεν μου είπαν τίποτα άλλο, οπότε δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.
(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*