Γράφει ο Ζορό: Ανακοινώσεις…

zorro
admin
08/09/2015 20:22
 
 
 

Ανακοίνωση 1η

Η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Νάξου ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ που ανακοινώνουν κάθε λίγο και λιγάκι αποχωρήσεις ή διαφοροποιήσεις από το κόμμα.

Παραμένοντας σταθεροί και αταλάντευτοι στις θέσεις μας, ανακοινώνουμε πως δεν έχουμε καμία πρόθεση να προβούμε σε ανακοινώσεις!…

Ανακοίνωση 2η

Ο Δήμος Νάξου και μικρών Κυκλάδων ενημερώνει τους δημότες του ότι κακώς κάνουν και ανησυχούν αφού δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας από τη συνεχιζόμενη, εδώ και δύο βδομάδες, δυσοσμία εξαιτίας των αναθυμιάσεων των καμένων σκουπιδιών, αφού κάποια στιγμή -Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος- θα σταματήσουν. Για να αποφύγουν μάλιστα τη δύσπνοια και το τσούξιμο στα μάτια, καλά θα κάνουν οι δημότες να αναπνέουν λιγότερο και μόνο από τη μύτη, καθώς και να έχουν διαρκώς τα μάτια τους κλειστά!!!

Ανακοίνωση 3η

Ο αρμόδιος για το κυκλοφοριακό αντιδήμαρχος ενημερώνει ότι επειδή παρά την τοποθέτηση νέων κολονακιών στην παραλία της Νάξου, το παράνομο παρκάρισμα συνεχίζεται, θα συνεχιστεί και η τοποθέτηση μιας ακόμα νέας σειράς κολονακιών!

Αν το μέτρο αποτύχει εκ νέου, τότε θα τοποθετηθούν μια σειρά από οδοφράγματα, ηλεκτροφόρο σύρμα και μια τάφρος με κροκόδειλους!!!

Μικρή αγγελία

Νέος με πείρα και όραμα στην πολιτική, γόνος πολιτικής οικογένειας με απουσία στα κοινά του τόπου, αναζητά εναγωνίως πολιτική στέγη μετά την απόφαση του Γιωργάκη να μη κατέβει σε αυτές τις εκλογές! Για πληροφορίες www. giannakis monos psaxnei.

Η εξαίρεση

Οι «πολίτες για τα νησιά μας» σε ανακοίνωσή τους έγραψαν πώς αν εξαιρέσουμε κάποια πεζοδρόμια, τίποτα δεν υλοποιήθηκε στη Χώρα της Νάξου. Τα πεζοδρόμια λοιπόν είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι στο νησί δεν γίνεται τίποτα!

Και αυτό γιατί, κατά κανόνα, η αντιπολίτευση δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις! Ακόμα κι αν οι «πολίτες» αποτελέσουν την εξαίρεση, που απλώς θα επιβεβαιώνει κι αυτόν τον κανόνα!!!

Ο σώζων εαυτό!

Ο Δήμος Νάξου και μικρών Κυκλάδων ζητά από τους κατοίκους του Απόλλωνα να κάνουν υπομονή και να δώσουν χρονική παράταση στη δημοτική αρχή ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση των ζημιών της περιοχής τους, καθώς όλο αυτό διάστημα ο δήμος εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!!!

(Visited 83 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*