Γράφει ο Ζορό: Τσόντα;

zorro
admin
17/09/2015 07:27
 
 
 

Τσόντα;

Κάτω από το κατάστρωμα, λέγεται το ριάλιτι που γυρίζεται για αμερικανικό κανάλι μέσα στο γιοτ που είναι ελλιμενισμένο στο νησί μας και πολλά είναι αυτά που ακούγονται ότι γίνονται… Μπήκανε ψύλλοι στα αυτιά μας για το τι γίνεται κάτω από το κατάστρωμα και κυρίως …πάνω στο στρώμα!!! 

Να ξεκαθαρίσει λοιπόν ο αρμόδιος για τον τουρισμό αντιδήμαρχος αν πρόκειται για τσόντα, όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην ενθουσιαζόμαστε με ψύλλου πήδημα!!! 

 

Αντιδράσεις

Στην αίθουσα των δημοτικών συνεδριάσεων παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Κυκλάδες, παρά τις έντονες αντιδράσεις του Μανολακιού μας, αλλά και αρκετών αντιδημάρχων που ανήκουν στη ΝΔ, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να αποκλείσουν την είσοδο στο δημοτικό μέγαρο. Τελικά οι αντιδράσεις τους κάμφθηκαν με το σκεπτικό ότι θα πρέπει να ανοίξει η αίθουσα των δημοτικών συνεδριάσεων τουλάχιστον για να αερίζεται!!!

 

Τα εν οίκο μη εν δήμο

Η τεράστια σημαία της ευρωπαϊκής ένωση η οποία μετά τη γενική κατακραυγή αποσύρθηκε από την κεντρική πλατεία, μεταφέρθηκε και τοποθετήθηκε στο δημαρχείο. Με ποια λογική, δεν έγινε γνωστό, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι η δημοτική αρχή κατανόησε μεν ότι η πλατεία είναι δημόσιος χώρος, πράγμα που δεν έχει κατανοήσει για το δημαρχείο, το οποίο μάλλον θεωρεί ιδιοκτησία της!!!

 

Δυο φορές άχρηστοι!

Κοντά ένα μήνα τώρα σιγοκαίει η φωτιά στον σκουπιδότοπο γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με διοξίνες και κοντά στις δέκα μέρες ρέει ποτάμι το νερό από τα καπάκια των υπονόμων στον περιφερειακό δρόμο της Χώρας. Τα γεγονότα αυτά καταδεικνύουν όχι μόνο την ανικανότητα της δημοτικής αρχής να δώσει λύσεις, αλλά και την αδυναμία της να συνδυάσει τις ενέργειές της ώστε να χρησιμοποιήσει το άδικα χαμένο νερό προς κατάσβεση της πυρκαγιάς!!!

 

SOS

Μήνυση κατέθεσε η δημοτική αρχή μαζί με το λιμεναρχείο Νάξου εναντίον των χελωνών καρέτα-καρέτα οι οποίες με τις συνεχιζόμενες δολοφονίες του αμαυρώνουν και δυσφημίζουν την εικόνα του νησιού μας!!!!

 

Μήνυμα Μανολακιού

Θέλω να εκφράσω την αμέριστη χαρά και ικανοποίησή μου προς τους επιτυχόντες μαθητές οι οποίοι πέτυχαν την είσοδό τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα επί των ημερών μου, αποδεικνύοντας ότι και στο χώρο της παιδείας η θητεία μου είναι άκρως πετυχημένη! Η δική τους επιτυχία είναι και δική μου και αυτό γιατί όλα τα σχολεία του νησιού έχουν σοβαρά κτηριακά προβλήματα, δεν έχουν θέρμανση ή χώρους αθλοπαιδιών, πράγμα που πείσμωσε ακόμα περισσότερο τους μαθητές, και τους ώθησε να πετύχουν!!!

(Visited 398 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*