Γράφει ο Ζορρό: Ενημέρωση!

zorro
admin
30/09/2015 08:27
 
 
 

Γ

Ενημέρωση

«Άκρως ικανοποιητικά και εντός των επιτρεπτών ορίων ήταν τα αποτελέσματα του αιφνίδιου ελέγχου του θαλάσσιου ύδατος στην περιοχή του Απόλλωνα, που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας Νάξου, μετά από σχετική καταγγελία», μας ενημέρωσε ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Δεν μας ενημέρωσε όμως πώς είναι δυνατόν να πραγματοποιείται αιφνίδιος έλεγχος, όταν έχει προηγηθεί καταγγελία. Εκτός κι αν εννοεί ότι οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται για να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία είναι τόσο σπάνια που τους έχουμε ξεχάσει κι όταν εντέλει γίνονται, αιφνιδιάζονται όλοι!  Επίσης ο Δήμος μας δεν μας ενημέρωσε τι εννοεί όταν στην ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι η δημόσια υγεία είναι το «πρωταρχικό μέλημα του». Εκτός κι αν εννοεί «πρωταρχικό αμέλημα του» και ξέχασαν να βάλουν το άλφα!!!

 

Απορία

Στο πρωταρχικό μέλημα της δημοτικής αρχής  για την προστασίας της ζωής, συμπεριλαμβάνεται και η άγρια ζωή; Γιατί υπάρχουν δεκάδες δολοφονημένες θαλάσσιες χελώνες, που έχουν την απορία!!!

 

Συμπέρασμα

Στη Γαλήνη και στις Εγγαρές η χρυσή αυγή πήρε τα υψηλότερα ποσοστά της, αποδεικνύοντας ότι η περιοχή συνεχίζει και παράγει μεγάλο αριθμό από φρούτα και μάλιστα από τα ξινά!!!

 

Ανακοίνωση

Κατόπιν άμεσων ενεργειών του δημάρχου Νάξου και μικρών Κυκλάδων και χάρη στις άριστες σχέσεις που διαθέτει με τον Θεό οι οποίες του επιτρέπουν να συνομιλεί μαζί του, το φλέγον πρόβλημα του φλέγοντος σκουπιδότοπου διευθετήθηκε οριστικά, αφού η πυρκαγιά έσβησε, εξαιτίας των συνεχόμενων βροχοπτώσεων που με τη μεσολάβηση του Μανολακιού έριξε ο καλός Θεός που αγαπάει αυτόν τον τόπο!!!

Στην ευόδωση του στόχου σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο αρμόδιος για την καθαριότητα αντιδήμαρχος, Μανώλης Πολυκρέτης, ο οποίος προσευχόταν γονυπετής όλο αυτό το διάστημα!!!

 

Πάρε κόσμε!

Αυτές τις μέρες μοιράζονται στα υπόγεια του δήμου δωρεάν ροδάκινα για όσους δεν έχουν να φάνε. Οι δικαιούχοι, δηλαδή αυτοί που δικαιούνται να τα φάνε, πρέπει να μπορούν να αποδείξουν ότι δεν έχουν τίποτα άλλο να φάνε και να έχουν πάνω τους εκτός από λίγα κιλά και την ταυτότητα τους, την κάρτα σίτισης και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους προσκομίσουν πρόσφατα περιττώματα από τα οποία θα διαφαίνεται πως ο δημιουργός τους πάσχει από αβιταμίνωση!!!

 

Υ/Γ

Αν ξέρανε οι Σύριοι μετανάστες ότι τα κύματα θα τους βγάζανε στη Νάξο, μπορεί και να μην είχαν φύγει από την πατρίδα τους!!!

 

 

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*