Γράφει ο Ζορρό: Οχτώ λόγοι

zorro
admin
21/10/2015 09:24
 
 
 

Με βάση τον κανόνα που λέει ότι τα πάντα στη ζωή χαρακτηρίζονται συγκρινόμενα, παραθέτω οχτώ λόγους που αποδεικνύουν ότι το πρώην Μαράκι ήταν καλύτερο σε σύγκριση με το νυν Μανολάκι.

 

Λόγος 1ος

Το Μαράκι ήταν καλύτερο γιατί σε αντίθεση με το Μανολάκι που δεν απαντάει ποτέ, ούτε καν λέξη δεν βγάζει κι ας γνωρίζει τις απαντήσεις, στα όσα οι πολιτικοί του αντίπαλοι καταγγέλλουν εναντίον του, το Μαράκι δεν άφηνε τίποτα αναπάντητο! Απαντούσε ακόμα κι αυτά που δεν γνώριζε την απάντηση!!!

 

Λόγος 2ος

Επί ημερών Μαράκι δεν έγινε κάποια αυτανάφλεξη στον σκουπιδότοπο για να μας πνίξουν οι διοξίνες και πολύ περισσότερο δεν διώχθηκε ποινικά η προϊσταμένη κτηνίατρος όταν επεσήμανε τους κινδύνους που ελλοχεύει η μόλυνση των σφαγίων του παραπλήσιου δημοτικού σφαγείου!!! Αντίθετα το Μανολάκι που ισχυρίζεται ότι πρώτιστο μέλημά του είναι η προστασία της δημόσιας υγείας, άφησε έκθετη την μόνη που πήγε να την προστατέψει!!!

 

Λόγος 3ος

Το Μαράκι αν και έχασε τον αντιδήμαρχο καθαριότητας, Πομόνη, κατάφερε να έχει το νησί πιο καθαρό από το Μανολάκι, που δεν έχει χάσει τον αντιδήμαρχο καθαριότητας, Πολυκρέτη, που αυτός τα έχει σίγουρα χαμένα!!!!

 

Λόγος 4ος

Επί εποχής Μαράκι είχαμε μόνο το γιο του να μας απασχολεί για τα τεράστια ποσά από τις απευθείας αναθέσεις που έπαιρνε από το Δήμο, ενώ τώρα πάλι για τους ίδιους λόγους, μας απασχολεί ένας μεγάλος αριθμός συγγενών του Μανολακιού!!!

 

Λόγος 5ος

Το Μαράκι δεν λειτούργησε ρουσφετολογικά, τουλάχισουν στην περίπτωση της επέκτασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή του Αργοκοιλίου, γιατί αν το είχε κάνει δεν θα είχε αναλάβει αυτήν την ρουσφετολογική εξυπηρέτηση το Μανολάκι, το οποίο μάλιστα πρόσφατα την εκτέλεσε!!! 

 

Λόγος 6ος

Το Μαράκι και παρόλο που είχε δεχτεί σφοδρές καταγγελίες, ποτέ δεν ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο να εκδώσει ψήφισμα εναντίον όσων κάνουν τις καταγγελίες!!!

Στο τσακίρ κέφι είχε μιλήσει για μεταδημοτεύσεις των διαφωνούντων την ώρα που το Μανολάκι έχει προτείνει ακόμα και πνιγμούς!!!

 

Λόγος 7ος

Το Μαράκι το γνωρίζαμε εξ’ αρχής ότι ήταν περιορισμένων δυνατοτήτων, ενώ το Μανολάκι, επειδή νομίζαμε ότι διαθέτει ένα κάποιο πιο ανεπτυγμένο επίπεδο, αποτέλεσε μεγαλύτερη απογοήτευση!!!!

 

Λόγος 8ος

Το Μαράκι ήταν καλύτερο από το Μανολάκι γιατί αντίθετα από το Μανολάκι εκλέχτηκε μόνο μία φορά Δήμαρχος!!!!

(Visited 58 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*