Γράφει ο Ζορό: Η λύση, το πρόβλημα και το επόμενο βήμα…

zorro
admin
18/11/2015 10:03
 
 
 

Η λύση

Απαγόρευσε η τοπική κοινότητα της Χώρας την αφισοκόλληση πάνω στους κορμούς των δέντρων. Τότε γιατί τους άφησαν;

Αφού κατά την πρόσφατη κλάδευση των δέντρων, απόμειναν μόνο οι κορμοί, γιατί δεν τους έκοβαν και αυτούς, να γλιτώσουν και από την παράνομη αφισοκόλληση;

Το πρόβλημα

Το πρόβλημα είναι ότι ο πρόεδρος της Χώρας Μάκης Μαυρογιάννης απευθύνθηκε στους τυπογράφους και ζήτησε από αυτούς να ενημερώνουν τους πελάτες τους ότι απαγορεύεται η αφισοκόλληση! Και τώρα τι θα κάνουν οι τυπογράφοι; Θα διώξουν τους πελάτες τους ή μήπως θα οδηγηθούν σε πιο ακραία μέτρα, όπως να ξεκινήσουν αφισοκόλληση που θα ενημερώνει ότι απαγορεύεται η αφισοκόλληση ή θα ξεκινήσουν δενδροφύτευση; 

Το επόμενο βήμα

Στην αποκεντρωμένη αυτοδιοίκηση έφτασε ο Νίκος Μαϊτός για να ρωτήσει γιατί δεν  απάντησε στις ενστάσεις που είχε καταθέσει εναντίον της δημοτικής αρχής.

Τώρα το επόμενο βήμα του Μαϊτού είναι να φτάσει στο ελεγκτικό συνέδριο για να ρωτήσει γιατί δεν απάντησε στις ενστάσεις του η αποκεντρωμένη αυτοδιοίκηση!!!

Δεν μιλιούνται

Αυτός ο πρόεδρος της αερολέσχης Νάξου, πολύ μαρτυριάρης είναι! Πήγε και μαρτύρησε ότι για την επιμήκυνση του αεροδιαδρόμου δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως, με αποτέλεσμα να τσαντιστεί το Μανολάκι και να μην του μιλάει! Ούτε καν στο δημοτικό συμβούλιο άφησε τον Νίκο Κουτελιέρη να μιλήσει το Μανολάκι!!!

Τα εν δήμο…

Ευχαριστήριο απέστειλε ο γυμνασιάρχης Βίβλου προς τον αντιδήμαρχο Τοτόμη Πρωτονοτάριο για την συμβολή του στη δημιουργία, τη διαγράμμιση και το βάψιμο του γηπέδου μπάσκετ του Γυμνασίου Βίβλου, στην οποία καταλήγει: Ευελπιστούμε για την άμεση διάνοιξη των εισόδων στις άχρηστες δεξαμενές του Γυμνασίου μας σύμφωνα και με το υπ’ αριθμ. 114/29-09-2015 έγγραφο που σας έχουμε αποστείλει!

Κύριε γυμνασιάρχα καλά κάνετε και ευελπιστείτε, η ελπίδα να πεθαίνει τελευταία, αλλά μην τα θέλετε και όλα δικά σας! Υπάρχουν άλλα σχολεία με σοβαρά κτηριακά προβλήματα που περιμένουν πολλά χρόνια για να τα λύσουν, οπότε αν εσείς αποκτήσατε χρωματιστό μπάσκετ, καλά θα κάνετε να μην το δημοσιοποιείτε γιατί φέρνετε σε δύσκολη θέση τον αρμόδιο αντιδήμαρχο!!!

Ρεκόρ!

Την πρώτη της συνεδρίαση, πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη, η Επιτροπή Πρωτογενούς τομέα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, εφτά μόλις μήνες μετά από τη σύσταση της, κάνοντας έτσι ρεκόρ, αφού κατάφερε να συνεδριάσει συντομότερα από τις Επιτροπές του Τουρισμού και του Σμυριγλιού, που ιδρυθήκαν πριν από χρόνια και δεν έχουν ακόμα συνεδριάσει!!!

(Visited 26 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*