Γράφει ο Ζορό: Γράμμα στον Άγιο Βασίλη…

zorro
admin
02/12/2015 08:52
 
 
 

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Αγαπημένε μου άγιε. Σου γράφω φέτος πιο νωρίς γιατί με τέτοιο χαμό που γίνεται θα έχεις πολλές υποχρεώσεις, και θέλω να πάρω μια καλή σειρά προτεραιότητας.

Πρέπει καταρχήν να ξέρεις ότι είσαι ο αγαπημένος μου άγιος, γιατί είσαι ο μόνος άγιος που είναι χοντρούλης σαν κι εμένα. Όλοι οι άλλοι είναι αδύνατοι και ξερακιανοί σα το Λιανό! Εσύ όμως φαίνεται πως δεν με συμπαθείς και πολύ γιατί έχουν περάσει τόσα χρόνια που σου έχω ζητήσει να με κάνεις βουλευτή και ακόμα περιμένω!…

 

Τέλος πάντων εγώ θα συνεχίσω να περιμένω γιατί ξέρω πως αγαπάς όλα τα καλά παιδιά! Φέτος λοιπόν αποφάσισα να κάνω κάτι ακόμα για να σου αποδείξω πόσο καλό παιδί είμαι. Δεν θα ζητήσω τίποτα για μένα!

Μόνο για τους άλλους θα σε παρακαλέσω, άγιε μου Βασίλη!

Και πρώτα-πρώτα για τη ΝΔ. Κάνε κάτι αν μπορείς γιατί αν διαλύσει, σκέψου τι θα απογίνουν τόσες χιλιάδες νεοδημοκράτες και μέσα σ’ αυτούς, τους φίλους μου, τους συγγενείς μου (στο σπίτι είναι όλοι να σκάσουν!) και σκέψου κι εμένα που θα χάσω και την τελευταία ελπίδα να γίνω βουλευτής, όταν θα μεγαλώσω!

 

Επίσης κάνε κάτι για όλους αυτούς που αντιδρούν στην πολιτική μου, που μου πάνε κόντρα, μου κάνουν καταγγελίες, ακόμα και μηνύσεις! Δώσε τους φώτιση ώστε να δουν το πόσο μεγάλος πολιτικός είμαι και να αναγνωρίσουν το τεράστιο έργο μου!

Αλλιώς κάνε άγιε μου εμένα μεγάλο πολιτικό και το έργο μου τεράστιο, για να τους κλείσω εγώ το στόμα!!!

 

Θέλω ακόμα να σε παρακαλέσω να βοηθήσεις κάποιους ώστε να βγάλουν ο καθένας τους  αυτό που πρέπει. Να δίνεις δύναμη στο Λιανό, να βγάλει εις πέρας τις αρμοδιότητές του, να δίνεις έμπνευση στη Λεοντίου να βγάλει μικρότερο το χρέος στο παρακαταθηκών, να δίνεις τύχη στον Ζουγανέλη να τη βγάλει καθαρή σε τόσες δίκες, δώσε φώτιση στον Πολυκρέτη να βγάλει το σκασμό, δώσε κουράγιο στον ιστορικό του μέλλοντος, μπας και βγάλει συμπέρασμα! Και αν έχεις χρόνο δώσε και σε μένα έστω κι ένα λόγο, μπας και βγάλω την τετραετία!!!

 

Αυτά είχα να σου γράψω φέτος άγιε μου Βασίλη και να ξέρεις ότι εγώ συνεχίζω και πιστεύω σε σένα, παρόλο που οι άλλοι με κοροϊδεύουν γι’ αυτό.

Εγώ όμως δεν απελπίζομαι. Ξέρω ότι κάποια μέρα θα έρθει και η σειρά μου, γιατί όπως φαντάζομαι το ξέρεις, είμαι πολύ καλό παιδί. Τόσο καλό παιδί που τρώω όλο μου το φαί, δεν λέω ψέματα όταν δεν μιλάω και μέχρι που πλήρωσα κι από την τσέπη μου το έργο, για να πάει το νερό στην Αργοκοιλιώτισσα!!!

 

(Visited 109 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*