Γράφει ο Ζορρό: Καζαμίας 2016

zorro
admin
17/12/2015 14:22
 
 
 

Είθισται αυτόν τον καιρό να κυκλοφορούν διάφοροι καζαμίες με προβλέψεις για τα μελλούμενα, αυτά που θα συμβούν δηλαδή μέσα στο νέο έτος. Έτσι σήμερα λοιπόν σας παρουσιάζω τον Καζαμία 2016…

Ιανουάριος

Το ξεκίνημα του νέου έτους θα βρει το δήμο μας έτσι ακριβώς όπως τον είχε αφήσει το 2015, δηλαδή στη μέση του πουθενά, κάνοντας τίποτα απολύτως. Την απόλυτη απραξία της δημοτικής αρχής θα σπάσει το Μανολάκι, όταν στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο της νέας χρονιάς, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα! Το φλουρί θα πέσει στον Νίκο Μαϊτό ο οποίος θα κερδίσει μια κάρτα απεριορίστων διαδρομών με τα πλοία της γραμμής!

 

Φεβρουάριος

Ευτυχώς που ο μήνας είναι κουτσός κι έτσι θα την κουτσοβγάλουμε κι εμείς! Ο καιρός θα αγριέψει με χιόνια και κρύο κι έτσι τα έργα που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν, θα αναβληθούν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Την εκ νέου αναβολή θα εγκρίνει ο περιφερειάρχης και θα εφαρμόσει η δημοτική αρχή, που έχει ήδη κτυπήσει αναβολή κι ακούει τον αναβαλλόμενο από την αντιπολίτευση!

 

Μάρτιος

Ο μήνας της Ναξιώτικης απόκριας. Το  Μανολάκι, μαζί με τον Ανεβλαβή θα ντυθούν ορκωτοί λογιστές και θα πάνε στο ταμείο παρακαταθηκών να πούνε ότι βρήκαν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τελικά το παρακαταθηκών είναι αυτό που χρωστάει στον δήμο! Το ταμείο θα αποφανθεί ότι εκτός από το χρέος του σε αυτό, οι εκπρόσωποι του δήμου μας χρωστάνε και της Μιχαλούς!

 

Απρίλιος

Την περιφορά του επιταφίου στο ιερό προσκύνημα της Παναγίας της Αργοκοιλιώτισσας θα παρακολουθήσει το Μανολάκι μας ισχυριζόμενος ότι προτιμά του Κορωνιδιάτες, γιατί αυτοί πίνουν νερό στο όνομά του!!!   

 

Μάιος

Στην επίσκεψη του δημάρχου στην Αργοκοιλιώτισσα αποδίδονται τα απίστευτα γεγονότα του μηνός, όπως ότι ο Πολυκρέτης σκέφτηκε λύση για την διαχείριση των απορριμμάτων, ο Μητσάκης συντόνισε τις κοινωφελείς επιτροπές και ότι μίλησε ο Σιδερής! Η αντιπολίτευση κάνει λόγο για θαύμα!!!

 

Ιούνιος

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού θα βρει έτοιμους τους κατοίκους του νησιού να υποδεχτούν τους μετανάστες, από τους οποίους έχουν μάθει ότι κέρδισαν πολλά οι επιχειρηματίες των νησιών υποδοχής τους! Ο Λιανός θα φτιάξει διαφημιστικό σποτάκι στα Συριακά και τα Ιρακινά ποντάροντας έτσι στην εναλλακτική μορφή του προσφυγικού τουρισμού!!!

(Visited 28 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*