Γράφει ο Ζορρό: Παράβαση και τιμωρία

zorro
admin
20/01/2016 20:02
 
 
 

Παράβαση και τιμωρία

 

Άτακτο και απείθαρχο έκρινε το Μανολάκι μας η επιθεωρήτρια-Ελέγκτρια Δημόσιας Διοίκησης, και ζήτησε μάλιστα τον πειθαρχικό έλεγχό του επειδή δεν συμμορφώθηκε προς τις υποδείξεις του Υπηρεσιακού Συμβουλίου. Δηλαδή εκτός από οικονομικές ατασθαλίες, το Μανολάκι ελέγχεται και για άλλες παραβάσεις! Τώρα θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου… Βέβαια  η κυρία ελέγκτρια δεν πρόκειται να το κάνει νταντά, θα το βάλει όμως να γράψει εκατό φορές τη φράση: «Δεν θα ξανακάνω του κεφαλιού μου και θα ακούω πάντα τις οδηγίες των ανωτέρων μου!»  

 

Υπάρχει και συνέχεια…

Στις οικονομικές ατασθαλίες που αναφέρθηκα παραπάνω, εκτός από αυτές που θα τις πληρώσει από την τσέπη του το Μανολάκι, υπάρχουν και νέες όπως η πρόσληψη ενός ακόμα ειδικού συμβούλου, χημικού, με ειδικότητα στην ανάλυση της ποιότητας του νερού, μια θέση εντελώς άχρηστη, αν σκεφτεί κανείς πως τις γνωματεύσεις των ειδικών για την ποιότητα των νερών ο δήμος τις τροποποιεί κατά το δοκούν χαρακτηρίζοντας, αντίθετα από τα πορίσματά τους, τα νερά πεντακάθαρα!!!

 

Περί νερού

Μιας και έπιασα και το θέμα με τα νερά, η τιμολόγηση του νερού, αποφάσισε ο δήμος, να γίνεται ανάλογα με το ποσοστό των βροχοπτώσεων. Έτσι σύμφωνα με την απόφαση του δήμου, όσο λιγότερο βρέχει, τόσο ακριβότερα θα πληρώνουμε το νερό!

Τώρα δεν μας απομένει παρά να παρακαλέσουμε από τον δεσπότη μας να κάνει η εκκλησία ό,τι μπορεί, δεήσεις, ευχέλαια μπας και βρέξει, γιατί το τι έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο δήμος για το θέμα του νερού, είναι φαντάζομαι γνωστό….

Μια τρύπα μες το νερό! Και την τρύπα αυτή εμείς θα την πληρώσουμε!!!

 

Ξεκαθάρισμα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων για να διευκρινίσει τα όσα είπε ο βουλευτής του Νίκος Μανιός που για το ασφαλιστικό που δήλωσε: «Γιατί όχι; Γιατί να μην το ψηφίσει η αντιπολίτευση; Μετά από 11 μειώσεις αν υποθέσουμε γίνει η 12η αυτή είναι που θα τους χαλάσει; Η δωδέκατη μείωση;» Ο Μανιός -ξεκαθάρισαν- απευθυνόταν στην αντιπολίτευση και όχι στον ελληνικό λαό, που έχοντας φάει 11 μαχαιριές έφτασε να παλεύει για την επιβίωση του και για τον οποίο μια δωδέκατη ίσως αποτελούσε το μοιραίο χτύπημα! Επίσης από τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισαν ότι ο Μανιός δεν αναφέρθηκε στον λαό ο οποίος τον ψήφισε για να επουλώσει τις πληγές που του προκάλεσαν οι προηγούμενοι και όχι για να συνεχίσει τα κτυπήματα τα οποία σύμφωνα με τον Μανιό δεν θα μας χαλάσουν κιόλας!!! 

 

Περί ιδέας

Ο σύλλογος μαζικής εστίασης «Νάξος Φιλοξενία» τίμησε τον έπαρχο Γιάννη Μαργαρίτη και τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Λιανό, επειδή είχαν την ιδέα να διοργανωθεί γαστρονομικό φεστιβάλ στο νησί μας! Πράγματι εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι που έχουν έστω και  μία ιδέα και καλά κάνουν και τους βραβεύουν γιατί οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό δεν έχουν ιδέα!!!

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*