Γράφει ο Ζορό: Περί φίμωσης, προγράμματος και…

zorro
admin
09/02/2016 22:12
 
 
 

Περί προγράμματος

Το τεχνικό πρόγραμμα του 2016 παρουσιάστηκε-ξαφνικά- στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τοτόμη Πρωτονοτάριο ο οποίος –ξαφνικά- άρχισε να μιλάει, προκαλώντας -και το πρόγραμμα και ο αντιδήμαρχος- τις έντονες αντιδράσεις σύσσωμης της μειοψηφίας.

 

Ιδιαιτερότητα!

Δεν υπάρχει καμία συνοχή, καμία συνάφεια και κανένας σχεδιασμός στο πρόγραμμα παρατήρησε ο αρχηγός της μικρής μειοψηφίας Βασίλης Βρούτσης, ο οποίος προφανώς δεν έχει ακόμα καταλάβει την ιδιαιτερότητα που έχει το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου μας. Αν υπήρχε συνοχή, συνάφεια, σχεδιασμός ακόμα και όραμα θα ήταν το πρόγραμμα κάποιου άλλου δήμου ή ο δήμος μας θα ήταν αλλιώς!!!

Άλλα λόγια

«Άλλα λέτε και άλλα κάνετε», κατηγόρησε την δημοτική αρχή ο αρχηγός της μεγάλης μειοψηφίας Νίκος Μaytoast κατά την συζήτηση του τεχνικού προγράμματος για το 2016. Μάλλον ήθελε να πει ότι η δημοτική αρχή λέει ότι θα κάνει έργα και τελικά δεν κάνει τίποτα! Έτσι εξηγείται και το γιατί ενώ στο τεχνικό πρόγραμμα υπάρχουν πολλά έργα στην πραγματικότητα δεν υλοποιείται κανένα!! 

Τέρμα τα λόγια

Ευτυχώς πάντως που τον Μaytoast τον σταμάτησε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αλλιώς θα έλεγε κι άλλα πολλά! Είστε επιεικώς απαράδεκτος του είπε ο Μαυρομάτης, λες και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είναι βαθμολογητής των απόψεων που εκφέρονται κατά τη διάρκειά του συμβουλίου κι έτσι έκοψε στα προφορικά τον αρχηγό της μεγάλης μειοψηφίας, αναγκάζοντάς τον να στραφεί και πάλι στα γραπτά, που μέχρι τώρα τον έχουν δικαιώσει!…

Περί φίμωσης

Πάντως ο Μaytoast διαμαρτυρήθηκε έντονα προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου λέγοντάς του ότι προσπαθεί να τον φιμώσει! Συμπτωματικά για τον ίδιο λόγο κατηγορεί την δημοτική αρχή το σωματείο εργαζομένων στον Δήμο, μετά την απομάκρυνση ενός πανό του ΠΑΜΕ που καλούσε τον κόσμο στην απεργία της Πέμπτης. Στην ανακοίνωσή τους γράφουν: «Η ανάρτηση πανό, αποτελεί έκφραση της ελεύθερης δράσης των συνδικαλιστικών οργανώσεων, ως πράξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τους αγώνες του λαού και οποιαδήποτε προσπάθεια, κεκαλυμμένη ή μη, φίμωσης ή απαγόρευσης του δικαιώματος αυτού, μας βρίσκει απέναντι!…

(Visited 72 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*