Γράφει ο Ζορρό: Προς κάθε ενδιαφερόμενο

zorro
admin
17/02/2016 11:51
 
 
 

Είμαι ένας καθώς πρέπει άνθρωπος, που όλη μου τη ζωή προσπάθησα να την περάσω καθώς πρέπει και πάλεψα και συνεχίζω να παλεύω για να μπορέσω να κάνω καθώς πρέπει και τον τόπο μου.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταφέρει να πετύχω και πολλά, αλλά αυτό δεν οφείλεται αποκλειστικά σε μένα, αλλά κυρίως στις ατυχείς συγκυρίες που μου έχουν τύχει, ιδιαίτερα τώρα τελευταία…

Και πρώτα-πρώτα οι κακοκαιρίες που έπληξαν το νησί, προξενώντας τα τελευταία χρόνια σοβαρές καταστροφές σε διάφορους τόπους. Τι φταίω εγώ αν φυσάνε δέκα μποφόρ βοριάδες; Να τα βάλω με τον καιρό γίνεται; Μήπως μπορώ εγώ να φέρω τη βροχή για να λύσω το πρόβλημα της λειψυδρίας; Γι’ αυτό όσοι διαμαρτύρονται για το ότι δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα, ας μου απαντήσουν πώς να σταματήσω τους ανέμους και πώς να φέρω τη βροχή κι εγώ θα το κάνω αμέσως!…

Άλλη κακή συγκυρία ήταν ότι οι γείτονες μας Παριανοί προχώρησαν σε ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει κι εμάς και μου ζήτησαν να φτιάξω ένα πρόγραμμα δική μας συμμετοχής! Τώρα βρήκαν κι αυτοί να μου ζητήσουν να φτιάξω πρόγραμμα, που ακόμα δεν έχω φτιάξει ούτε το πρόγραμμα που περιλαμβάνει τον προγραμματισμό μας!!! Άλλη λύση δεν βρίσκω, εκτός κι αν μπορούμε να συμμετέχουμε εκτός προγράμματος!!!

Άσε που τώρα βρήκε να εφαρμόσει τη νομοθεσία η επιθεωρήτρια δημόσιας διοίκησης και με κάλεσε για πειθαρχικό έλεγχο! Τώρα βρήκαν να λειτουργήσουν οι νόμοι; Για να με αναγκάσουν να πάρω πίσω τόσες αποφάσεις που πήρα για την ευμάρεια και την πρόοδο του τόπου μου; Πώς θα πάει μπροστά αυτός ο τόπος αν εφαρμόζονται οι νόμοι, δεν ξέρω!!!!

Και δεν μου φτάνουν όλα αυτά, έχω να αντιμετωπίσω εκτός από τα εγχώρια και εισαγόμενα προβλήματα! Όπως τα σκουπίδια, που δεν μας φτάνουν τα δικά μας και τα σκουπίδια των μικρών Κυκλάδων, τώρα τους ήρθε η ιδέα να μεταφέρονται εδώ σκουπίδια και άλλων νησιών κι εγώ δεν έχω ιδέα πώς θα αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση, και ο άνθρωπος που έχω τοποθετήσει αρμόδιο για τα σκουπίδια δεν έχει ιδέα για το τι είναι ιδέα!!!

Τέλος έτυχε η ένωση αγροτικών συνεταιρισμών Νάξου να φτιάξει το γραβιεροχωριό που ήταν καλύτερο από το μαγικό χωριό που φτιάξαμε εμείς και τώρα να θέλει να φτιάξει και το escape room για τις απόκριες, στο οποίο δυστυχώς δεν μπορώ να πάω μπας και αποδράσω!!!

Η μεγαλύτερη όμως ατυχής συγκυρία ήταν ότι, ενώ θα μπορούσα να έχω απαλλαγεί από όλα τα βάσανα και τις σκοτούρες που με ταλαιπωρούν τώρα, μου έλαχε, δυστυχώς, να ξαναεκλεγώ!!!

(Visited 22 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*