Γράφει ο Zorro: Ανακοίνωση

zorro
admin
23/02/2016 12:58
 
 
 

Λόγω της ολοένα αυξανόμενης ενεργοποίησης των δημοτών ενόψει των εκδηλώσεων της φετινής αποκριάς και του έντονου ενδιαφέροντος για συμμετοχή τους σε αυτές, το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και μικρών Κυκλάδων μετά από κατεπείγουσα σύγκλισή του, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω αποφάσισε τα εξής:

Την συμμετοχή σύσσωμου του δημοτικού συμβουλίου στις αποκριάτικες εκδηλώσεις, μια συμμετοχή που θα ξεκινά με την παρουσία του δημάρχου στην αρχή της αποκριάτικης παρέλασης που θα παίζει το ρόλο του βασιλιά καρνάβαλου και θα πλαισιώνεται με την εμφάνιση όλων ανεξαιρέτως των αντιδημάρχων οι οποίοι θα εμφανιστούν ως γελωτοποιοί!!!

Επειδή όμως λόγω του ρόλου που θα διαδραματίσουν οι δημοτικοί άρχοντες υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αναγνωριστούν από το κοινό και μάλιστα εύκολα, μιας και ο κόσμος τους έχει ήδη συνδέσει με αυτούς τους ρόλους, θα εμφανιστούν μασκαρεμένοι και συγκεκριμένα θα ντυθούν το ακριβώς αντίθετο από ότι είναι, για να μπερδευτεί ο κόσμος.

Αναλυτικότερα ο δήμαρχος Μανώλης Μαργαρίτης θα ντυθεί «Ζορό», ιδέα που πρότεινε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, γιατί τα μαύρα αδυνατίζουν, αλλά και γιατί με την αμφίεση αυτή θα μάθει ο δήμαρχος ποιος κρύβεται πίσω από τη «Μάσκα»! Ο πρόεδρος Φώτης Μαυρομάτης θα ντυθεί κόντρα κι αυτός στον δημοκρατικό ρόλο του, φασίστας ή δικτάτορας!

Οι αντιδήμαρχοι με σειρά εμφανίσεως θα παρουσιαστούν: ο Δημήτρης Λιανός ντυμένος παπάς, γιατί μόνο παπάς δεν έχει γίνει ακόμα και θα ψέλνει τον κοντό ψαλμό, αλληλούια! Ο Τοτόμης Πρωτονοτάριος ως μπασκετμπολίστας και θα καρφώνει στο μοναδικό γήπεδο μπάσκετ που έφτιαξε στη Βίβλο! Ο Μανώλης Πολυκρέτης θα ντυθεί άσπρος σίφουνας, το γνωστό καθαριστικό που δρα άμεσα και αποτελεσματικά! Ο Αργύρης Ανεβλαβής θα γδυθεί και θα κάνει τον Αρχιμήδη φωνάζοντας εύρηκα-εύρηκα τρόπο για να μην πληρώσουμε το παρακαταθηκών!

Και τέλος ο Δημήτρης Μανιός θα ντυθεί αντιδήμαρχος!!!

Παρουσία στις αποκριάτικες εκδηλώσεις θα έχει και σύσσωμη η αντιπολίτευση εκπροσωπούμενη από τον Νίκο Μαϊτό, τον Βασίλη Βρούτση και την Ευδοκία Ψαρρά οι οποίοι και αυτοί σύμφωνα με τον γενικό σχεδιασμό θα υποδυθούν τον κόντρα ρόλο, αυτόν της παρουσίας τους στα κοινά!…

Ρήτορες θα ντυθούν, όσοι εκ των δημοτικών συμβούλων δεν έχουν πει μέχρι σήμερα ούτε μία λέξη στα δημοτικά συμβούλια και σε διάνοιες θα μεταμφιεστεί η συντριπτική τους πλειοψηφία!

Ελπίζουμε το κοινό να ανταποκριθεί σε αυτή την παράσταση των δημοτικών αρχόντων στο φετινό καρναβάλι, και να την παρακολουθήσει ένας μεγάλος αριθμός συντοπιτών μας, αντίθετα με την μέχρι στιγμή παρουσία τους στα δημοτικά συμβούλια, τις παραστάσεις των οποίων παρακολουθούν ελάχιστοι!!!!  

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*