Γράφει ο Zorro: Αναζητείται…

zorro
admin
02/03/2016 09:49
 
 
 

Αναζητείται

Αναζητείται εναγωνίως από δημοτική αρχή άντρας γύρω στα 60, μετρίου αναστήματος, ο οποίος έχει έφεση στο να καταθέτει καταγγελίες εναντίον της. Παρακαλούνται όσοι κάτοικοι γνωρίζουν οτιδήποτε γύρω από το άτομο αυτό, να μην αποκρύπτουν πληροφορίες, υποθάλποντας τον, αλλά να τις παραδώσουν άμεσα στην δημοτική αρχή, ειδάλλως κινδυνεύουν να πληρώσουν βαρύτατα πρόστιμα και απειλούνται ακόμα και με κλείσιμο του χωριού τους!!!

Ενοικιάζεται

Ενοικιάζεται χωράφι σε κεντρικό δρόμο, έκτασης πέντε στρεμμάτων, το οποίο πληροί όλες τις προϋποθέσεις και είναι κατάλληλο για να μετατραπεί σε σκουπιδότοπο!!!

Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις!…

Δήμος

Δήμος μόνος ψάχνει προγράμματα και ιδέες για να συμμετέχει μαζί με άλλους δήμους σε αναπτυξιακά ευρωπαϊκά προγράμματα. Οποιαδήποτε πρόταση ή ιδέα είναι ευπρόσδεκτη και θα γίνεται αμέσως αποδεκτή, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πρόταση ούτε για ..ιδέα!!!

Ζητείται

Ζητείται μηχανικός ηλεκτρολόγος που να είναι έξυπνος, ώστε να μας εξηγήσει πότε και πώς θα λειτουργήσουν οι έξυπνες στάσεις!!!

Εργασία

Εργασία αναζητούν ένας δήμαρχος και πέντε αντιδήμαρχοι, μεγάλου νησιού, οι οποίοι τα τελευταία πέντε έτη δεν έχουν εργαστεί καθόλου. Λόγω της μεγάλης ανάγκης, αναλαμβάνουν ή αν δεν τους ανατεθεί, τότε οικειοποιούνται, οποιαδήποτε εργασία και όποιο έργο βρεθεί μπροστά τους!!!

Προσφορές

Μεγάλη ναυτιλιακή εταιρία κάνει προσφορές στα εισιτήρια των πλοίων της, μειώνοντας την τιμή ειδικά για σταθμούς μεταφόρτωσης απορριμμάτων που εκτελούν καθημερινά το δρομολόγιο Νάξος-Μικρές Κυκλάδες και επιστροφή και σε αρχηγούς της μειοψηφίας που εκτελούν συχνά το δρομολόγιο Νάξος-Πειραιάς και επιστροφή.

Τέλος παρέχει δωρεάν εισιτήρια σε δημοτικούς άρχοντες που θα εκτελέσουν άπαξ το δρομολόγιο Νάξος-όπου να’ ναι, χωρίς επιστροφή!!!

Ανακοίνωση

Μεγάλος αποκριάτικος χορός μασκαράδων, που στο πλούσιο πρόγραμμα του περιλαμβάνει το γνωστό πολιτικό γαϊτανάκι και τον χαρτοπόλεμο των υποθέσεων, αλλά και πολλές εκπλήξεις, πραγματοποιείται σε μεγαλοπρεπή αίθουσα συνεδριάσεων, εντός νεοκλασικού μεγάρου.

Επειδή οι θέσεις των θεατών είναι περιορισμένες, παρακαλούνται όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν, παρακαλούνται να κλείσουν εγκαίρως θέσεις!!!!

SOS

Αναζητείται καθυστερημένα και επειγόντως προϋπολογισμός του οικονομικού έτους 2016 για ψήφιση!!!!

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*