Γράφει ο Zorro: Εγκαίνια…

zorro
admin
09/03/2016 11:44
 
 
 

 

Εγκαίνια

Η πρώτη ομάδα που εγκαινίασε το escape room της ΕΑΣ και προσπάθησε να λύσει τους γρίφους προκειμένου να ξαναβγεί, ήταν αποτελούμενη από τον δήμαρχο και τους πέντε αντιδημάρχους, οι οποίοι εισήλθαν στο εσωτερικό του escape room την περασμένη Τρίτη το βράδυ και μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να αποδράσουν!!!!

Τσάμπα κουβεντιάζουμε

Πάντως από το νησί κατάφεραν να αποδράσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μανιός και Συρμαλένιος οι οποίοι βρέθηκαν στη Νάξο για να πάρουν μέρος στη συζήτηση με σκοπό να λυθεί ο γρίφος με το ασφαλιστικό. Άδικα όμως συγκεντρώθηκαν, αφού ο αριθμός των συμμετεχόντων στη συζήτηση ήταν αντιστρόφως ανάλογος με το μέγεθος του προβλήματος!!

 Απορίες

Ειδικότερα ο Μανιός που έκανε και τις βόλτες του στην παραλία, συνοδευόμενος μάλιστα από το νεαρό Σέργη, γόνο του προέδρου του λιμενικού ταμείου, ο οποίος δημιούργησε αίσθηση και πολλές απορίες! Άραγε το ξέρει ο πασοκο-αναθρεμμένος μπαμπάς του ότι ο γιος του είναι ΣΥΡΙΖΑ; Και ακόμα, αν ισχύει ότι το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει, μήπως ειδικά σε αυτή την περίπτωση, να λέμε ότι το φιρίκι έπεσε κάτω από την φιρικιά;

Ο μόνος!

Ο  μόνος που την έπεσε στους Συριζαίους βουλευτές ήταν ο γραμματέας της νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων, Σταματάκης Δημητροκάλης, ο οποίος μεταξύ άλλων τους χλεύασε λέγοντας ότι αυτοί που μαζεύτηκαν στην συγκέντρωσή τους ήταν μετρημένοι στα δάκτυλα! Και μιλάμε ότι ξέρει τι λέει γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος που έχει μάθει να μετράει το Σταματάκη!!!

Διευκρινήσεις

Στην ανακοίνωση που έστειλε ο σύλλογος μαζικής εστίασης στα μέλη του για να συμμετέχουν στις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις, αναγράφονται κάποιες φράσεις που χρίζουν περαιτέρω διευκρίνησης. Γράφει στον πρόλογο του λοιπόν ο σύλλογος ότι το καρναβάλι του 2016 πλησιάζει ανεπιστρεπτί και λίγο πιο κάτω, ότι απευθύνεται κυρίως στους επαγγελματίες αυτών που βρίσκονται στον κύριο καρναβαλικό άξονα, δηλαδή από το πάρκο της Έλλης μέχρι τα Παλάτια-Πορτάρα.

Αν υποθέσουμε ότι αυτό το «ανεπιστρεπτί» αναφέρεται στο εναπομείναντα χρόνο, να θεωρήσουμε ότι ο άξονας που περιλαμβάνει από την οδό Πρωτοπαπαδάκη, μέχρι και την παραλία, χαρακτηρίζεται ως καρναβαλικός, μόνο την περίοδο της αποκριάς ή αναφέρεται και στον εναπομείναντα χρόνο;  

Το κυκλοφοριακό

Για όσους δεν κατάλαβαν το έργο για το κυκλοφοριακό απεντάχθηκε, παρόλο που εντάχτηκε, δεν πληρώθηκε παρόλο που χρηματοδοτήθηκε και δεν έγινε παρόλο που ολοκληρώθηκε! Αν θέλετε να σας το κάνουν πιο λιανά, ρωτήστε το Λιανό!!!

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*