Γράφει ο Zorro: Ουδέν κακό αμιγές καλού…

zorro
admin
22/03/2016 14:46
 
 
 

Ουδέν κακό αμιγές καλού

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στο πλοίο των Τυρρηνών πειρατών, που απήγαγαν το Διόνυσο, τραβούσε κουπί και ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Γιάννης Τσολάκης.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ δεν χρειάστηκε καν πρόβες, αφού έχει ήδη εκπαιδευτεί στο να τραβάει κουπί και μάλιστα μόνος του!… Γεγονός που του βγήκε σε καλό, αφού ο Τσολάκης είναι ο μόνος που κατάφερε να σπάσει το σερί των ακυρωμένων αποφάσεων του Δήμου, μιας και η αποκεντρωμένη διοίκηση Αιγαίου επικύρωσε τον προϋπολογισμό του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ για το 2016.

Ουδέν καλόν αμιγές κακού

Αντίθετα η δημοτική αρχή κι ενώ διανύουμε ήδη την περίοδο της Σαρακοστής δεν έχει ακόμη φέρει προς ψήφιση τον προϋπολογισμό του 2016!  Γεγονός που είναι μεν κακό για την πορεία της εκτέλεσης σημαντικών έργων για τον τόπο μας, αλλά παράλληλα είναι και καλό για την δημοτική αρχή η οποία μπορεί πλέον λόγω αυτών των ακυρώσεων, να δικαιολογήσει επίσημα την απραξία της!!!

Ευχαριστίες

Τις θερμότατες ευχαριστίες τόσο τις δικές του όσο και ολόκληρου του δήμου του, μετέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Μανολάκι μας, ο δήμαρχος της Ξάνθης για την προβολή και την διαφήμιση που έγινε στο Ξανθιώτικο καρναβάλι, μέσα από το καρναβάλι της Νάξου!!!

Ξεκαθαρίστηκε

Εντέλει, ξεκαθαρίστηκε πως η αναπαράσταση της απαγωγής που έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ήτανε του Διονύσου και όχι της Περσεφόνης ή της Αριάδνης. Όπως ανακοινώθηκε από επίσημα χείλη, αν ήταν η αρπαγή της Αριάδνης δεν θα έπαιρνε μέρος ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, αλλά ο αρμόδιος για τον πολιτισμό αντιδήμαρχος, Δημήτρης Λιανός, ο οποίος θα έπαιζε τον ρόλο του …

Μύτου της Αριάδνης!!!

Ρολίστας

Εντωμεταξύ ανάμεσα σε τόσους ρόλους ο αρμόδιος -επί παντός επιστητού- αντιδήμαρχος είναι υποχρεωμένος να παίξει και τον ρόλο του πρόεδρου της επιτροπής διαβούλευσης, η οποία δεν λέει να συνέλθει για να διαβουλευτεί!

Από μετάθεση σε μετάθεση πάει η ημερομηνία διαβούλευσης της επιτροπής κι έτσι το φλέγον ζήτημα της διαχείρισης των κοινόχρηστων χώρων, αναμένεται να συζητηθεί μετά την λήξη της καλοκαιρινής σεζόν, που δεν θα παίζει κανένα ρόλο!!!

Νεοτερισμός

Βρισκόμαστε ήδη στη μέση του Μάρτη και ακόμα δεν έχει γίνει κατάληψη του Γενικού Λυκείου Νάξου από τους μαθητές! Μάλλον φαίνεται να σπάει ένα έθιμο αρκετών ετών, και αυτό γιατί προφανώς στο ΓΕΛ εκτός από τα έθιμα, φέτος έχουν αλλάξει και τα ήθη, που έχουν γίνει πλέον χριστά!…

Σημείωση: Ως χριστά ήθη ορίζονται οι αντιλήψεις του μέσου συνετού ανθρώπου.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*