Γράφει ο Zorro: Εδώ βρήκανε…

zorro
admin
29/03/2016 10:53
 
 
 

Εδώ βρήκανε;

Συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου θα γίνει στη Νάξο κατά το οποίο ο ίδιος ο περιφερειάρχης θα εισηγηθεί να περάσει ψήφισμα για την μη επέκταση της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών του Φ.Π.Α. στα υπόλοιπα νησιά!

Τουτέστιν, την κατάργηση του μειωμένου Φ.Π.Α. που έγινε ήδη στο νησί μας, την περνάνε αψήφιστα! Επιπροσθέτως ο περιφερειάρχης δεν γνωρίζει ότι στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σκοινί!…

Αίτηση

Επιθυμώ να συμμετέχω στο πρωτοποριακό σεμινάριο αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης διεξάγεται στην Νάξο «Το Ευ της Ψυχής», αφού πληροφορήθηκα ότι σε αυτό μαθαίνουμε τις αρετές και ιδιαίτερες ικανότητες μας, για να μένουμε αλώβητοι από την εξωτερική πραγματικότητα. Επειδή η εξωτερική πραγματικότητα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά μου, μιας και είναι εντελώς αντίθετη με την εσωτερική μου πραγματικότητα και δεν έχω ακόμα ανακαλύψει κάποιες ιδιαίτερες ικανότητές μου, ευελπιστώ ότι θα γίνω δεκτός.

Διευκρινήσεις

Ευχαριστήριο εξέδωσε ο Δήμος Νάξου και μικρών Κυκλάδων, με το οποίο ευχαριστεί όσους δούλεψαν για την διοργάνωση των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων και στο οποίο καταλήγει: «Η Δημοτική Αρχή θα καταβάλει τα μέγιστα ώστε η ιδέα να ενισχυθεί και το «Διονυσιακό Καρναβάλι της Νάξου» να γίνει θεσμός και πόλος έλξης επισκεπτών από όλη την Ελλάδα». 

Κατόπιν τούτων, θα πρέπει να ενημερωθεί ο Δήμος ότι το «Διονυσιακό Καρναβάλι της Νάξου» αποτελεί ήδη θεσμό, αλλά και πόλο έλξης επισκεπτών, αλλά και να μας ενημερώσει από τη πλευρά του αν στα μέγιστα που θα καταβάλει εμπεριέχονται και κάποια χρήματα ή απλά σκέπτεται να ενισχύσει το καρναβάλι με την παρουσία του δημοτικού συμβουλίου σε αυτό!!…

Ως εκ του θαύματος!

Βρέθηκε στη Νάξο χοτ-σποτ για τους πρόσφυγες! Είναι η αίθουσα των δημοτικών συνεδριάσεων που κατά τη συζήτηση για την δημιουργία χοτ-σποτ μεταβλήθηκε σε χοτ-σποτ, δηλαδή καυτό σημείο, αφού έφτασε στο σημείο κατά την αντιπαράθεση που δημιουργήθηκε, να βγουν ακόμα και μαχαίρια!!!

Ο Λιανός που ως πρόεδρος της επιτροπής διαβούλευσης ήτανε ο μόνος εκπρόσωπος του δήμου στην αρένα και έμοιαζε σαν τον Δανιήλ στο λάκκο των λεόντων, κατέφερε πάντως να βγει αλώβητος! Θαύμα!!!

Ανακοίνωση

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων ανακοινώνεται πως ο ήδη καθυστερημένος προϋπολογισμός του 2016, αναμένεται να καθυστερήσει λίγο παραπάνω, εξαιτίας της βομβιστικής επίθεσης που έγινε στις Βρυξέλλες!..

(Visited 28 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*