Γράφει ο Zorro: Το συμπέρασμα…

zorro
admin
05/04/2016 15:22
 
 
 

Το συμπέρασμα

Έγινε λοιπόν η πολυαναμενόμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου στο νησί μας και ήρθε η ώρα να βγάλουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, αφού αυτή ήταν η μόνη χρησιμότητα της συνεδρίασης!

Και το πιο χρήσιμο συμπέρασμα που βγήκε από τη συνεδρίαση ήταν ότι έχουμε να κάνουμε με νούμερα και μάλιστα με πολύ μεγάλα νούμερα!…

Η αρχή

Καταρχήν είναι πολύ μεγάλο το νούμερο των μελών του περιφερειακού συμβουλίου, και παρόλο που στο νησί μας δεν ήρθαν δύο μέλη του που ανήκουν στην χρυσή αυγή, κι έτσι τα νούμερα περιορίστηκαν κατά δύο!!!

Η συνέχεια

Κατά τη συνεδρίαση και από τα 47 θέματα που συζητήθηκαν, τα 30(!) δηλαδή τα δύο τρίτα των θεμάτων, αφορούσαν τροποποιήσεις επί των συμβάσεων ή επί των αποφάσεων που έχει συνάψει η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου!…

Άλλο λοιπόν πολύ μεγάλο νούμερο, αυτό των τροποποιήσεων!!!

Το παράδοξο

Παρόλες όμως τις τροποποιήσεις η περιφέρεια δεν έχει βρει ακόμα τρόπο αν και προσπαθεί από το 2014, ώστε να νομιμοποιήσει τα 115 παράνομα λιμάνια των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων! Πολύ μεγάλο νούμερο, και των παράνομων λιμανιών και του χρονικού διαστήματος κατά το οποίο δεν έχει καταφέρει τίποτα η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου!!!

Η πρόσθεση

Σε αυτά να προσθέσουμε και την τραγική υποχρηματοδότηση της περιφέρειας που η μείωσή της –όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο περιφερειάρχης- φτάνει σε πολύ μεγάλα νούμερα και το ακόμα μεγαλύτερο νούμερο, τον Γιάννη Βρούτση που έκανε τη δήλωση πως «για το προσφυγικό δεν ξέρει κανείς τίποτα», και ο οποίος με τη δήλωσή του αυτή συμπεριέλαβε τον εαυτό του σε αυτούς που δεν ξέρουν τίποτα, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να  εκφέρει λόγο και άποψη, επιβεβαιώνοντας έτσι την κοινή πεποίθηση ότι οι πολιτικοί μιλούν παρά γεγονός το ότι δεν ξέρουν τίποτα!!!

Η σούμα

Μετά από όλα αυτά είναι ευνόητο ότι όποιος πιστεύει ότι η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου που έχει στερέψει από χρήμα και δεν έχει καταφέρει να πετύχει μέχρι σήμερα ούτε τα αυτονόητα, μπορεί ή να βοηθήσει ή να λύσει τα προβλήματα του τόπου του, είναι το μεγαλύτερο νούμερο από όλα!!!

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*