Γράφει ο Zorro: Το πρόβλημα…

zorro
admin
12/04/2016 21:27
 
 
 

Το πρόβλημα

Με την πεντάμηνη καθυστέρηση της ψήφισης του προϋπολογισμού επιβεβαιώθηκε το σοβαρό πρόβλημα της δημοτικής αρχής στο να προσδιορίσει το χρόνο. Έχοντας μέχρι σήμερα παραβιάσει όλες τις προθεσμίες, ακόμα και αυτές που η ίδια έχει ορίσει, έχει καταφέρει να διαψεύδει συνεχώς τον ίδιο της τον εαυτό!..

Πρώτον

Πρώτα-πρώτα το ίδιο το Μανολάκι είχε δηλώσει, την πρώτη φορά που εκλέχτηκε, ότι θα λύσει μέσα σε έξι μήνες όλα τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας και σήμερα όλα τα προβλήματα, αποτελούν καθημερινότητά μας!…

Δεύτερον

Μετά ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Μανόλης Πολυκρέτης, έχει ορίσει μέχρι σήμερα τρεις διαφορετικές ημερομηνίες για το πότε θα είναι έτοιμος ο ΧΥΤΑ, χωρίς να πέσει σε καμία μέσα! Αυτός μάλιστα ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν θα διαψευστεί που δήλωσε ότι αν διαψευστεί θα παραιτηθεί, αλλά τελικά διαψεύστηκε και σε αυτό!!!

Τώρα του απομένει να παραιτηθεί και να κατέβει βουλευτής με τον Κυριάκο που τόσο ένθερμα υποστήριξε, κάτι που επιθυμεί διακαώς, αλλά θα διαψευστεί και θα το διαψεύσει κι αυτό!!!

Και άλλα…

Προσθέστε τώρα πόσες φορές αναβλήθηκαν τα συμβούλια των επιτροπών του δήμου τις ημερομηνίες των οποίων είχε ορίσει ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Λιανός, με πόση καθυστέρηση γίνονται τα δημοτικά συμβούλια, που αργούν να γίνουν, αργούν να αρχίσουν και αργούν να τελειώσουν, πόσες μελέτες του δήμου χαρακτηρίστηκαν εκπρόθεσμες, ότι δεν έχει ακόμα γίνει το δημοτικό συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα την υγεία που είχε εξαγγελθεί προ διετίας, ότι ενώ έχουν περάσει χρόνια ακόμα ταλαιπωρείται ο Απόλλωνας από τις καταστροφές, και το κυριότερο, ότι μέχρι σήμερα, κι ενώ έχουν περάσει κοντά δυο χρόνια από την εκλογή τους, υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι που δεν έχουν ανοίξει ακόμα το στόμα τους, για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα της καθυστέρησης που τους διακρίνει!!!

Υπολογίστε

Μετά από όλα αυτά, όσοι περιμένετε να δοθούν άμεσα λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος μας ή διευκρινήσεις για τις απευθείας αναθέσεις που δόθηκαν από τη δημοτική αρχή μέσα σε ένα χρόνο που φτάνουν το ενάμιση εκατομμύριο ευρώ, μπορείτε να υπολογίσετε πότε αυτές θα δοθούν, λαμβάνοντας υπόψη ότι προς το παρόν η δημοτική αρχή δεν έχει ορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία, ώστε να μπορεί να διαψευστεί αργότερα!!!  

 

(Visited 34 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*